Restage-panel giver indblik i tiltag for øget diversitet på Dansk Lives Efterårsseminar

24. oktober 2022
Restage-panel giver indblik i tiltag for øget diversitet på Dansk Lives Efterårsseminar

På Dansk Lives Efterårsseminar, kan du få et indblik i arbejdet for øget diversitet, når Restage inviterer til paneldebat med repræsentanter fra kultur- og sportslivet. Mød panelisterne her.

Karim Ben Haddou

Karim Ben Haddou

Karim Ben Haddou er indehaver af Soundset Copenhagen og bestyrelsesmedlem i spillestedet, Forbrændingen. Soundsets kerneopgave er, at tilbyde og skabe et trygt rum for kreativ udfoldelse hos minoriserede personer i den kreative branche.

Sally Madsen Bjerre

Sally Madsen Bjerre

Sally Madsen Bjerre er projektleder hos foreningen, Rapolitics, der arbejder med at engagere unge i menneskerettigheder gennem kunst og kultur. Alle projektets events udvikles og afvikles i tæt samarbejde med Rapolitics’ frivilliggruppe, der er et bærende led i foreningen.

Réda M’Barek

Réda M’Barek

Réda M’Barek er formand for foreningen, Street Under Buen, og medstifter af Street Society. Street Under Buen har til formål at samle folk fra forskellige aldersgrupper og områder gennem gadeidræt. Området under Bispeengbuen agerer klubhus for de eksisterende fællesskaber for gadeidræt, som primært består af unge i aldersgruppen fra 12 til 30 år fra Hovedstadens bydele. Formålet er at aktivere og synliggøre disse fællesskaber for offentligheden og dermed tiltrække flere af de lokale unge og bygge sociale samt kulturelle broer mellem Nørrebro, Nordvest og Frederiksberg. 

Paneldebatten modereres af Alexander Rastén Rydberg, ansvarlig for diversitet og talentudvikling hos Dansk Live. Paneldebatten er en del af lørdagens program. 

Læs mere om Dansk Lives Efterårsseminar og se hele programmet her: https://www.tilmeld.dk/nyborg2…

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.