For medlemmer

Som medlem af Dansk Live får du viden, rådgivning og bistand til arbejdet som livearrangør, samtidig med at du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab på tværs af den danske livebranche.

Ønsker du at blive medlem af Dansk Live, kan du kontakte sekretariatet og høre mere.

Det får du som medlem

Bistand og rådgivning

Som medlem af Dansk Live står Dansk Lives sekretariat dagligt til rådighed for at give dig råd og vejledning. Vi formidler kontakten til andre parter og arrangører, der kan hjælpe med vidensdeling og rådgivning. Du får også ugentligt tilsendt nyhedsbrev med den sidste nye viden inden for vejledninger, opdateringer af lovgivning, fonde og puljer og meget mere.

Derudover har du som medlem mulighed for at gøre brug af Dansk Lives medlemsaftale med Sirius Advokater, hvis du har brug for juridisk support, eller Hartmanns om alle aspekter af arbejdslivet. Se samarbejds- og rabataftaler længere nede på siden.

Fagligt netværk og fællesskab

Som medlem af Dansk Live bliver du en del af et stærkt fagligt netværk og fællesskab med festival- og koncertarrangører på tværs af landet.

Dansk Live arrangerer årligt tre større arrangementer, hvor medlemmer på tværs af landet mødes for at styrke sit netværk med andre festival- og koncertarrangører, dele viden og erfaringer i et stærkt fællesskab. Det er også muligt at deltage i kurser om alt fra frivilligledelse til kommunikation.

Som medlem af Dansk Live bliver du også inviteret til at være en del af en intern kommunikationsplatform, hvor det er muligt at stille spørgsmål og dele viden med andre arrangører. Du får også mulighed for at søge direkte rådgivning hos dine kollegaer i livesektoren.

Politisk interessevaretagelse

Som interesseorganisation for de danske spillesteder og festivaler arbejder Dansk Live for at sikre livemusikken de bedst mulige rammer og vilkår. Vi søger aktivt indflydelse og taler arrangørernes sag over for politikere, myndigheder og andre aktører.

Vi har tæt dialog med medlemmer af Dansk Live om aktuelle problematikker og udfordringer og giver arrangørerne mulighed for at præge den kulturpolitiske dagsorden i alt fra kontantpligt til byggereglement.

I vores arbejde svarer vi aktuelle høringer og har løbende dialog med branchens interessenter samt tager initiativ til undersøgelser og analyser, der kan understøtte en positiv udvikling i livebranchen.

Læs mere om vores arbejde her.

Forhandlingspart

Dansk Live sidder med ved bordet ved forhandling af rammeaftaler med interessenter på vegne af medlemmerne. Derved er vi med til at sikre de bedst mulige vilkår for arrangørerne.

Fælles talerør

Dansk Live taler arrangørernes sag over for politikere, beslutningstagere og i medierne. Som medlem af Dansk Live har du mulighed for at påvirke dagsordenen i den offentlige dialog, hvor vi løfter en aktuel problematik eller udfordring i pressen eller på vores kommunikationsplatforme.

Læs mere om vores mærkesager her.

Lyt til Dansk Lives podcast, Koncertarrangørerne, her.

Læs Dansk Lives seneste nyheder her.

Samarbejds- og rabataftaler

Som medlem af Dansk Live får du adgang til en række fordelagtige aftaler med samarbejdspartnere og aktører herunder rammeaftaler, rabatordninger med kontante medlemsfordele på en række varer og ydelser samt adgang til arrangementer og aktiviteter for medlemmer.

Læs mere om vores medlemsaftaler nedenfor.

Rammeaftale om booking

Dansk Live, Danske Koncert- og Kulturhuse (DKK) samt centrale bookingbureauer har indgået aftale om rammevilkår for koncerter med danske bands på spillesteder og festivaler samt koncert- og kulturhuse. Med aftalerne sikres det, at koncerter gennemføres på optimal vis for både musikerne, koncertarrangørerne og publikum.

  • Download Rammeaftale for koncerter med danske bands på festivaler, spillesteder og koncert- og kulturhuse [revideret efterår 2018]

Koda

Dansk Live forhandler på vegne af sine medlemmer aftaler med Koda om offentlig fremførelse af musikværker. Aftalen sikrer medlemmer af Dansk Live en god, let og overskuelig betalingsmulighed ved brug af musik i forbindelse med afvikling af koncerter og andre arrangementer. Medlemmer kan desuden nøjes med at afregne én gang årligt, og aftalen giver også mulighed for fri brug af musik på hjemmesider i forbindelse med promovering af koncerter.

Ticketmaster

Dansk Live og Ticketmaster har indgået et samarbejde, som skal bidrage med analyser og viden om udviklingen og tendenser inden for blandt andet billetsalg og publikum til koncerter og festivaler. Derudover er Ticketmaster også med til at styrke Dansk Lives faste medlemsarrangementer.

Billetlugen

Med ambition om at give Dansk Live indblik i nøgletal for billetsalg samt give medlemmer viden om nye tendenser inden for billetsalg og markedsføring har Dansk Live og Billetlugen indgået samarbejde. Samarbejdet skal fremme og udvikle billetsalget hos medlemmer samt bidrage med essentiel viden om udviklingen på området herunder publikum, forbrugsvaner og tendenser på sociale medier. Endvidere skal samarbejdet være med til at styrke Dansk Lives politiske arbejde.

NETS

Ønsker man som festival eller spillested at kunne modtage kortbetalinger, som ikke er Dankort, er det nødvendigt med en indløsningsaftale. Dansk Live har lavet en aftale med NETS om dette, der giver fordelagtige procenter og vilkår til medlemmerne.

Lasertryk

Lasertryk.dk tilbyder i samarbejde med Dansk Live 20 % rabat på tryksager hos Lasertryk.dk.

Kontakt sekretariatet for at høre mere om aftalen.

Nordic Wristbands

Dansk Live har indgået en aftale med Nordic Wristbands, som giver medlemmer mulighed for at opnå rabatter på armbånd samt andre relaterede produkter.

OnlinePOS

OnlinePOS leverer kasseterminaler med touchskærme. Disse kan integreres med en lang række betalingsløsninger som for eksempel Mobilepay, dankortterminaler og cashcards. Medlemmer af Dansk Live får en kontantrabat på abonnementet og kan også opnå rabat på udvalgte kasseterminaler. Derudover tilbydes medlemmer også en gratis integrering af OnlinePOS i en lang række økonomisystemer – eksempelvis e-conomic.

Provargo

Dansk Live har indgået aftale med Provargo, der producerer og leverer cloud-baserede barsystemer. Provargo giver medlemmer af Dansk Live en kontantrabat på minimum 10% på alt udstyr. Desuden tilbydes medlemmer også en gratis integration til POS-systemer.

Derudover har Provargo også lanceret produktet Enersave. Enersave er en energibesparende løsning, der regulerer driften på kølere til drikkevarer, så de ikke bruger unødvendig strøm i stille perioder. Systemet måler desuden konstant temperaturen på drikkevarerne og sørger for, at de bevarer kvaliteten.

Overskrift

Medlemmer af Dansk Live kan få rabat på tjenesten, Overskrift, der tilbyder monitorering af online og sociale medier i Danmark. Tjenesten dækker en række digitale platforme i Danmark, så du kan være opdateret på dine kerneområder og optimere din kommunikation.

Læs mere om aftalen her.

SIRIUS advokater

Dansk Live har lavet en samarbejdsaftale med SIRIUS advokater, der blandt andet tilbyder ledelsessparring og webinarer om arbejdskultur. Som medlem hos Dansk Live får du 15 % rabat på alle ydelser.

Læs mere om aftalen her.

Actief Hartmanns

Konsulenthuset Actief Hartmanns har indgået rabataftale med Dansk Live, som sikrer, at medlemmerne kan få adgang til hurtig og kvalificeret rådgivning af en autoriseret arbejdsmiljørådgiver på området psykosocialt arbejdsmiljø.

Læs mere om aftalen her.

Friluftsland

I Friluftsland finder du et kæmpe udvalg af beklædning og udstyr til bl.a. koncerter, festivaler og friluftsliv. Som medlem af Dansk Live får du 10 % rabat på sortimentet i Friluftslands butikker i Lyngby, København, Field’s, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Aarhus, Randers og Aalborg.

Kontakt sekretariatet for nærmere information.

Crescat

Crescat er et cloud-baseret værktøj til spillesteder og festivaler til planlægning og gennemførelse af livearrangementer. Med Crescat forbedrer du informationsflowet, sparer tid og ressourcer og forenkler samarbejdet.

Medlemmer af Dansk Live får gratis opsætning og onboarding (værdi op til 15.000). Kontakt Crescat for en uforpligtende demo og yderligere information om, hvilket produkt der passer bedst til din virksomhed.

Lily

Lily tilbyder festivaler, spillesteder og koncertsteder i Norden og andre dele af Europa en digital platform, der ved hjælp af data giver arrangørerne et redskab til at forstå sit publikum og sørge for, at publikumsoplevelsen gennem kommunikation og markedsføring er så god og relevant for billetkøberen, at man som publikum vælger at komme igen og igen, og man som arrangør booster sit billetsalg. 

Læs mere om Lily her.

Crewnet

Crewnet leverer integrerede platforme til frivilligadministration, billetsalg, adgangskontrol og kontantløs betaling til events og festivaler. Crewnets løsninger er udviklet i samarbejde med nationale og internationale festivaler for at skabe et brugbart og relevant produkt. Alle løsninger er cloud-baserede, hvilket gør det muligt at samle billetsalg, adgangskontrol og kontantløs betaling i samme RFID armbånd, så gæsterne får en god oplevelse med fokus på sikkerhed og eliminering af lange køer.

Løsninger til billetsalg, adgangskontrol og betaling er udviklet af Tixify, der har implementeret eventløsninger i store dele af Europa. Tixify har, sammen med Crewnet, stor ekspertise inden for feltet og arbejder tæt sammen omkring implementering af løsningerne. Som medlem af Dansk Live får man fordelagtige priser på deres platforme.

Læs mere om Crewnet her.

Green Producers Club

Som medlem af Dansk Live får du 30 % rabat på medlemskab i Green Producers Club. Green Producers Club giver adgang til et klimarapporteringsværktøj, som er skræddersyet til kulturbranchen, og et fællesskab om grøn omstilling for kulturaktører i hele Norden. Med klimarapporteringsværktøjet kan medlemmer af Dansk Live styrke deres bæredygtige arbejde ved at måle arrangementers CO2-aftryk samt budgettere og teste nye tiltags klimamæssige aftryk.

Læs mere om aftalen her.

Sall Whisky Distillery

Sall Whisky Distillery producerer sin egen whisky og gin med stor fokus på økologi og kærlighed til lokale krydderier og ingredienser. Ved siden af sit eget sortiment arbejder Sall Whisky Distillery også med produktioner af private label gin, hvor du selv har mulighed for at være med i udviklings- og designprocessen. Som medlem af Dansk Live får du 15% rabat på produktion af din egen gin.

Læs mere om aftalen her.

MarketHype

MarketHype er et svensk firma, der specialiserer sig i at optimere marketingindsatser med deres alt-i-en løsning skræddersyet til marketingfolk i event- og oplevelsesindustrien. Platformen har alt fra automatisk indhentning af købsdata, visualisering af kundeindsigter samt segmenteringsværktøjer til målrettede mailkampagner og tidsbesparende automatiseringer.

Kontakt Christian Carlborg på christian@markethype.io for yderligere information.

Læs mere om MarketHype her.

Earproof

Earproof er en hollandsk virksomhed kendt for at levere højkvalitets ørepropper siden 2004. Earproofs ørepropper er særligt udviklet til at beskytte din hørelse under koncerter uden at gå på kompromis med lydkvaliteten, uanset hvilken genre eller musikoplevelse, du lytter til. 

Som medlem af Dansk Live får du eksklusiv adgang til Earproofs Rockit ørepropper med en særlig rabat. Ørepropperne kommer i en miljøvenlig bambusetui, der kan tilpasses med eget design. 

For at få mere information eller benytte tilbuddet, er du velkommen til at kontakte Peter van Galen fra Earproof på peter@earproof.com. 

Bliv medlem

Ønsker du at vide mere eller blive medlem af Dansk Live, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

Læs også

Se mere ikon