Tilmelding til Dansk Lives Efterårsseminar 2022 er åben

10. juni 2022
Tilmelding til Dansk Lives Efterårsseminar 2022 er åben

BASTIONEN i Nyborg lægger hus til, når medlemmer af Dansk Live mødes den 28. og 29. oktober i Nyborg. Der er nu åbent for tilmelding.

Efteråret er tiden, hvor medlemmer af Dansk Live mødes til det årlige Efterårsseminar, der denne gang finder sted på BASTIONEN i Nyborg. Programmet byder på både netværksmuligheder, faglige oplæg og workshops, hvor deltagerne vil få indsigt og konkrete værktøjer i temaer som frivillighed, kommunikation og bæredygtighed. Endvidere vil der også være fokus på arbejdet omkring fremtidens livebranche.

Læs mere og tilmeld dig Efterårsseminaret her.

Tilmelding og pris

Sidste frist for tilmelding er fredag den 7. oktober 2022. Tilmelding kan ske her. Det er muligt at tilmelde sig enkeltdage samt forplejning, og det er også muligt at ændre sin tilmelding samt afmelde sig frem til tilmeldingsfristen.

Prisen for deltagelse er 1299 (ex. moms) med partout-billet.

Det er ikke muligt at få refunderet sin deltagelse eller forplejning efter tilmeldingsfristen.

Hotel og overnatning

Vi arbejder i øjenlikket på at lave samarbejdsaftaler med udvalgte hoteller i Nyborg. Informaiton omkring booking via disse aftaler vil blive sendt ud til alle tilmeldte, så snart de er helt på plads.

Mangler du information?

Er der spørgsmål til tilmeldingen eller generelt til Efterårsseminaret, er du velkommen til at kontakte Anne Thomsen på anne@dansklive.dk. Læs mere og tilmeld dig Efterårsseminaret her.

Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live.