Op på ølkassen: Kom til to dages kursus i at være talsperson med Benjamin Elberth

16. november 2023
Op på ølkassen: Kom til to dages kursus i at være talsperson med Benjamin Elberth

I samarbejde med Benjamin Elberth inviterer Dansk Live til kurset, “Op på ølkassen – talsperson i krigstid, kampagnetid og champagnetid” med kommunikationsekspert, Benjamin Elberth. Kurset finder sted over to sammenhængende dage i København.

Vil du være bedre til at agere som talsperson i akutte kriser eller i situationer, hvor du skal performe, sætte tryk på den gode sag og fortælle den gode historie? Det lærer du bedst ved at prøve det – nemlig ved at komme op på ølkassen.

Klik her for at tilmelde dig (kurset er for medlemmer af Dansk Live)

Om kurset:

Vi gennemlever og oplever med fokus på at have det sjovt og gøre noget utraditionelt, så du får positiv energi sammen med værktøjerne, mens du flytter dine egne grænser for, hvad du troede, du kunne. Vi tester dig som talsperson, aktiverer en række øvelser, evaluerer og tester dig igen med dine nye kompetencer.

I løbet af kursets to dage får du:

  • Modeller til at arbejde metodisk med jeres kommunikation, så jeres spillested, festival eller event leverer et positivt indtryk og brander sig selv optimalt til hverdag
  • Hjælp til at lave en kommunikativ kriseplan for jeres koncertsted eller festival
  • Træning i at gennemgå kriser og shitstorms, så I er optimalt rustet til at tackle dårlige historier
  • Performancetræning til at levere både den dårlige og den gode historie til en journalist, uanset om det er skriftligt, på telefon eller på en tv-skærm.

Du får lige dele praksis og teori, og du gennemlever scenarier og får træning så virkelighedsnært som muligt. Vi leger med kommunikation og virkemidler, så du får lov at prøve dig selv af, møde den bidske journalist, tackle krisen og prøve at levere den gode historie. Vi giver dig medietræning til at begå dig i forskellige medier og arbejder med din personlige gennemslagskraft.

Kurset foregår efter følgende skabelon:

Inden første kursusdag modtager du to forskellige podcast-lydbidder. En med krisehåndtering og en med rollen som talsperson og performer på tværs af medier. Dem lytter du til som intro til kurset. Du møder op til en første dag med to timers teori og fire timers praksis. Vi tester os selv i tre små værksteder: ”shakedown”-interviewet, hvor en kritisk journalist prøver at presse dig på en saftig udtalelse, ”prisoverrækkelsen”, hvor du skal benytte en positiv lejlighed til at få fortalt den helt rigtige historie om jeres sted, og endelig et mere reflekterende format, hvor du skal lave den konkrete analyse af dit eget sted som brand.

Du møder op til dag 2. Vi gennemgår de første optrædener og giver feedback både i plenum og personligt. Derefter kører vi noget teori og øvelser om at sætte strøm til positiv kommunikation og om personlig gennemslagskraft. Og så prøver vi igen – med shakedown-interviews og positive optrædener. Bare bedre og skarpere. Til sidst binder vi det sammen med teori og øvelser om strategisk positiv kommunikation, så du får værktøjer til at tænke og levere langsigtet branding for dit spillested eller din festival.

Efter kurset bliver du ringet op af en journalist, hvor du får mulighed for at træne det, du har lært. Du bliver spurgt ind til fiktiv historie, og så leverer du svar efter bedste evne, hvorefter vi giver dig den sidste feedback med på rejsen.

Pris: 4.995 plus moms. Max 15 deltagere. Dukker I to op fra samme sted, så er billet nummer 2 til halv pris.

Tidspunkt og tilmelding

Adresse: Jesper Brochmands Gade 10, 2200 København N

1. kursusgang: 23. januar 2024 kl. 09.00-17.00
2. kursusgang: 24. januar 2024 kl. 09.00-17.00

Klik her for at tilmelde dig (kurset er for medlemmer af Dansk Live)

Sidste frist for tilmelding er den 3. januar 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Hemmingsen på signe@dansklive.dk.