Op på Ølkassen: Kom til kursus i kommunikation med Benjamin Elberth

13. december 2022
Op på Ølkassen: Kom til kursus i kommunikation med Benjamin Elberth

Dansk Live inviterer til kurset, “Op på ølkassen – talsperson i krigstid, kampagnetid og champagnetid. Sådan agerer du som talsperson i medvind og modvind”, med kommunikationsekspert, Benjamin Elberth. Kurset finder sted over to sessioner 27/2 og 9/3 i København samt 28/2 og 10/3 i Aarhus. 

Dansk Live udbyder i samarbejde med Elberth Kommunikation uddannelsesforløb med Benjamin Elberth i at agere som talsperson, uanset om man er fra en stor festival, er fra et spillested eller et mindre arrangement. Benjamin Elberth besøgte Dansk Lives Efterårsseminar, hvor han gav en introduktion til krisekommunikation for en stuvende fuld sal. 

Kurset, “Op på ølkassen – talsperson i krigstid, kampagnetid og champagnetid. Sådan agerer du som talsperson i medvind og modvind” finder sted over to sessioner 27/2 og 9/3 i København samt 28/2 og 10/3 i Aarhus.

Klik her for at tilmelde dig.(Kurset er for medlemmer af Dansk Live)

Om kurset:

På kurset lærer du at agere som talsperson i kriser og i situationer, hvor du skal performe, sætte tryk på den gode sag eller stille dig op på ølkassen. Du vil også blive trænet i interviews, krisehåndtering og i at begå dig i forskellige medier. Undervejs får du både teori, modeller og konkret træning i at løfte opgaven.

Undervejs formulerer vi en krisekommunikationsplan sammen, som man kan tage med sig i sit videre arbejde under og efter uddannelsen.

Kursus udbydes både i København og i Aarhus og foregår både på lyd, fysisk og i træningssituationer imellem de fysiske møder. 

Målgruppe:

Talspersoner eller talspersoner og deres kommunikationsansvarlige.

Dato:

København: 27/2 fra 9.30-15.00 og 9/3 fra 9.30-13.00 i Trekronergade 149, 2500 Valby

Aarhus: 28/2 fra 9.30-15.00 og 10/3 fra 9.30-13.00 på Ny Banegaardsgade 55, Aarhus C.

Kurset foregår efter følgende skabelon:

  • Kursusdeltagere modtager 2 forskellige podcast-lydbidder. En med krisehåndtering og en med rollen som talsperson og performer på tværs af medier. Dem lytter deltagere til som intro til kurset.
  • Deltagere møder op til to timers teori og fire timers praksis – og på de fire timer øver vi og tester vi i små værksteder, henholdsvis ”shakedown”-interviewet, ud over scenekanten-øvelsen, når talsperson skal performe over for mennesker, og øvelsen i at begå sig positivt på en tv-skærm. Vi arbejder i små hold og giver hinanden feedback. Vi arbejder med krisekommunikationsplan.
  • Man får lektier for. Imellem kursusgange skal kursusdeltagere sætte sig sig ind i egen krisekommunikationsplan, så I er parat til at tackle den krise, vi udsætter jer for i næste trin.
  • I bliver kontaktet op to gange efter den første kursusgang – Med en bidsk journalist, der prøver at skrive den dårlige historie – hvor vi efterfølgende kaster jer ud i en kriseopgave, som I skal løse skriftligt alene eller i jeres team, og give os et videosvar på, og anden gang af en journalist, der vil skrive om en god historie for jer. I bliver bedt om i den sidste øvelse at stille op til interview over Messenger senere om aftenen direkte igennem til TVB og gennemlever interview-situationen. For deltagerne i København beder vi jer om at køre direkte i studiet i TV Valby.
  • I møder op til enten en ny samling eller vi kan køre den online, hvor vi gennemgår eksempler og justerer på baggrund af øvelserne. Vi gør krisekommunikationsplan færdig.

Pris: 3195 plus moms. Max 12 deltagere i hver by.

Didaktisk tilgang:

Vi leger. Det er med fokus på at have det sjovt og gøre noget utraditionelt, så vi får energi, og gennemlever det. Vi kommer til at opleve forløbet over en måneds tid, så vi kan nå at lære noget, og vi får mulighed for at inddrage evt. team.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 15. februar. 

Klik her for at tilmelde dig.(Kurset er for medlemmer af Dansk Live)