Nu kan du tilmelde dig Dansk Lives Efterårsseminar 2023

26. maj 2023
Nu kan du tilmelde dig Dansk Lives Efterårsseminar 2023

Tilmeldingen til Dansk Lives Efterårsseminar 2023, der denne gang finder sted den 6. og 7. oktober i Eksercerhuset i Fredericia, er nu åben. Programmet består af en række aktuelle emner indenfor livesektoren og masser af netværk mellem medlemmer af Dansk Live. 

Dansk Lives Efterårsseminar 2023 præsenterer traditionen tro en masse aktuelle emner indenfor livesektoren. På seminaret skal medlemmer af Dansk Live dykke ned i alt fra kommunikation til tilgængelighed. På programmet vil der også være emner foreslået af medlemmerne, og formatet bliver som altid vægtet højt med både eksterne faglige oplæg og vidensdeling og netværk mellem medlemmerne. Dansk Lives Efterårsseminar finder sted den 6. og 7. oktober i Eksercerhuset i Fredericia. 

Program

Fredag

Inden Efterårsseminarets programstart er der mulighed for at komme på rundvisning på Carlsbergs bryggeri i Fredericia. Læs mere om muligheden for dette her

Fredagens program starter kl. 15.00 med en fælles velkomst, hvorefter der vil være kulturpolitik på programmet. Efterfølgende vil der være fælles oplæg om selvledelse og styringsværktøjer, som skal give deltagerne konkrete værktøjer til blandt andet tidsstyring og motivation. Inden middagen er der faciliteret netværk mellem deltagerne på Efterårsseminaret, og traditionen tro skal Dansk Lives ærespris, Årets Gunnar, også uddeles til Efterårsseminaret.

Lørdag

Lørdagen starter ud med kaffe, croissanter og fælles velkomst. I løbet af formiddagen vil der være forskellige fælles oplæg, hvor vi blandt andet skal høre om strategisk kommunikation og tilgængelighed, og så vil Dansk Lives bestyrelse præsentere deres foreløbige arbejde med at fornye vedtægterne. Om eftermiddagen vil der være forskellige spor med workshops omhandlende emner såsom ungeinddragelse, kommunikation eller kuratering og programlægning. Lørdag afsluttes med et fælles oplæg, inden der er forfriskninger og netværk. 

Programmet opdateres løbende, og der tages forbehold for ændringer frem til arrangementets afholdelse. 

Pris, tilmelding og betingelser

Pris

Det koster 1499 kr. (ex. moms) at deltage med en partout-billet, hvilket dækker udgifter til seminarprogram og forplejning undervejs. Det er også muligt at tilmelde sig enkeltdage og tilvælge forplejning til dette. 

Tilmelding og betingelser

Tilmelding skal ske senest fredag den 15. september 2023. Det er muligt at ændre sin tilmelding samt at afmelde sig frem til tilmeldingsfristen. Det er ikke muligt at få refunderet sin deltagelse eller forplejning efter tilmeldingsfristen. Ændringer og afbud ift. overnatning følger de individuelle hotellers betingelser. 

Tilmeldingen sker under fanen “Tilmelding” her

Hotel og overnatning

Vi har forhåndsreserveret værelser på tre forskellige hoteller i Fredericia, og overnatning skal bookes direkte hos hotellerne.

Information omkring værelsestyper, priser samt booking sendes direkte til de tilmeldte samt de ordreansvarlige efter tilmelding til Efterårsseminaret. 

Da der afholdes messe i Fredericia i samme weekend anbefaler vi, at I reserverer hotelværelser hurtigst muligt og inden forhåndsreservationerne udløber. Læs mere om overnatningsmulighederne på tilmeldingssiden

Kontakt

Er der spørgsmål til tilmeldingen eller generelt til Efterårsseminaret, kan Signe Hemmingsen fra Dansk Live kontaktes på signe@dansklive.dk.

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.