Frivillighed, kommunikation og god arbejdskultur på Dansk Lives Efterårsseminar 2022

11. august 2022
Frivillighed, kommunikation og god arbejdskultur på Dansk Lives Efterårsseminar 2022

Dansk Lives Efterårsseminar 2022 dedikerer i år en hel dag til frivillighed, når medlemmer af Dansk Live mødes den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg. Også temaer som kommunikation og god arbejdskultur er på plakaten til årets program. 

Når medlemmer af Dansk Live mødes den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg, bliver det blandt andet til et program, der i særdeleshed sætter fokus på frivillighed med en hel lørdag dedikeret til emnet. Derudover vil deltagerne også kunne få inspiration og viden indenfor emner som kommunikation og god arbejdskultur. 

Fredag med kommunikation og god arbejdskultur

Fredagens program sætter fokus på og præsenterer værktøjer til, hvordan man bruger medierne som festival eller koncertsted. I forlængelse af Dansk Lives Årsmøde, skal deltagerne på Dansk Lives Efterårsseminar også arbejde videre med god arbejdskultur, og resultaterne af årets Rambøll-undersøgelse om krænkende adfærd i livebranchen vil blive præsenteret. Derudover vil programmet også byde på den traditionsrige uddeling af Årets Gunnar, der senest er gået til Dansk Lives egen Esben Marcher. 

Lørdag dedikeret til frivillighed

Frivillighed er et af de allermest aktuelle emner indenfor livebranchen lige nu, og derfor er det også et af de helt centrale emner på Dansk Lives Efterårsseminar. Udover en række eksperter på frivillighedsområdet, der vil fortælle om tendenser og den seneste udvikling indenfor frivillighed, vil medlemmer af Dansk Live dele egne erfaringer og aktuelle udfordringer. 

Derudover vil der naturligvis som altid være rig mulighed for at netværke og dele viden med kollegaer på tværs af livebranchen.

Programmet præsenteres løbende.

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her.

Sidste frist for tilmelding er den 7. oktober. 

Dansk Lives Efterårsseminar 2022 præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster. Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live.