Folkemødet 2023: Open Call Kulturens Plads

18. januar 2023
Folkemødet 2023: Open Call Kulturens Plads

For at skabe det størst mulige kulturelle udsyn inviterer Dansk Kulturliv alle interesserede, relevante parter til at være medskabere af Kulturens Plads og gennem events på pladsen at gøre den levende med forskellige formater, fokusområder og lignende. 

Kulturens Plads er rammen om den kulturpolitiske debat på Folkemødet, og I kan være med til at skabe debatten! I alliancen Dansk Kulturliv ønsker vi at sætte fokus på de samfundsudfordringer, hvor kulturen spiller en aktiv og væsentlig rolle. Vi vil skabe debat og bringe kulturen i spil ved gennem konkrete eksempler at vise, hvor meget kulturen betyder for os alle i hverdagen.

For at skabe det størst mulige kulturelle udsyn inviterer vi alle interesserede, relevante parter til at være medskabere af Kulturens Plads og gennem events på pladsen at gøre den levende med forskellige formater, fokusområder og lignende. Læs mere om rammerne for Kulturens Plads 2023 her.

Er I interesseret i at stå for en event på pladsen (være eventansvarlig), skal I og jeres event leve op til de 4 dogmer for Kulturens Plads:

  • Mangfoldighed og betydning: Arrangementer skal med eksemplets magt vise kulturens mangfoldighed og betydning
  • Samfundsrelevans: Arrangementer skal have samfundsrelevans, række ud over kulturlivets egen branche og henvende sig til publikum, der ikke nødvendigvis har indgående kendskab til kulturlivet. 
  • Bred målgruppe: Arrangementer skal have en bredt sammensat deltagerkreds med fokus på forskellig kulturfaglighed, sektor, køn, alder og etnicitet.
  • Nytænkende formater: Arrangementer skal gerne have andre formater end det klassiske debatformat.

I skal ansøge om at være en del af pladsen senest den 15. februar, og derefter vil I høre fra os. Det koster 25.000 kr. at få en time til rådighed på scenen på Kulturens Plads til Folkemødet. Udfyld formularen her for at lægge billet ind på en event a 1 times varighed. For mere information kontakt: astrid@danskkulturliv.dk

Læs mere om Kulturens Plads her.