Er du som arrangør gearet til de nye plastikkrav?

4. november 2021
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/dansklive.dk/public_html/wp-content/themes/dansklive/single-newspost.php on line 29
Er du som arrangør gearet til de nye plastikkrav?

WWF Verdensnaturfonden sætter i samarbejde med Dansk Live fokus på, hvordan man som arrangør nedsætter sit plastikforbrug og imødekommer de nye plastikkrav. Samarbejdet henvender sig både til arrangøren, der længe har været opmærksom på plastikforbruget, og til arrangøren, der først skal til at gå i gang.

Vi danskere bruger store mængder plastik, og desværre ender meget af det i naturen. Det er ikke gået politikernes næse forbi, og derfor vil der i løbet af de næste år komme strammere krav til sortering samt et direkte forbud mod salg af visse typer af engangsplastik.

Faktisk er Danmark det land i Europa, der producerer mest husholdningsaffald pr. indbygger. Og selvom mange af os helt sikkert gerne vil træffe bæredygtige valg i hverdagen, kan det være svært at navigere i de mange anbefalinger og handle på de gode intentioner.

Derfor har WWF Verdensnaturfonden og Tuborg sammen med Dansk Live udarbejdet en løsningsguide, der gør det nemmere at bruge plastik mere bæredygtigt på alt fra festivaler til spillesteder og udendørs koncertoplevelser.

Guiden kommer med helt konkrete løsningsforslag til, hvordan du kan knække dårlige plastikvaner, og den er inddelt i sværhedsgrader, så der både er noget for dig, der har været opmærksom på dit plastikforbrug længe, og dig, der først skal til at gå i gang.

Med den nye guide i hånden er du meget bedre rustet til at imødekomme de nye krav og samtidig gøre noget godt for naturen.

Få tips og inspiration til, hvordan du reducerer plastikforbruget til din koncert eller på din festival lige her, hvor du også kan finde løsningsguides til andre samfundsområder, der med fordel kan bruge et plastik-knæk.