Dansk Live holder Årsmøde og Generalforsamling 2020 i Roskilde

7. juni 2020
Dansk Live holder Årsmøde og Generalforsamling 2020 i Roskilde

Roskilde Festival Højskole og Gimle danner rammerne, når Dansk Live afholder Årsmøde og Generalforsamling den 17. og 18. april 2020. I den forbindelse uddeles også Dansk Lives Ærespris, Årets Gunnar.

Hvert år i april mødes Dansk Lives medlemmer til Årsmøde, der over to dage sætter fokus på ledelse, politik og strategisk udvikling i livebranchen. Her vil deltagerne få indsigt i den seneste udvikling og mulighed for at drøfte aktuelle sager med politiske aktører og repræsentanter fra organisationer samt kultur- og erhvervsliv. Årsmødet og Generalforsamling gennemføres i år i samarbejde med Roskilde Festival Højskole og Gimle, og der er nu åbent for tilmeldinger.

Tilmelding kan ske via www.tilmeld.dk/roskilde20

Strategi og brancheudvikling på programmet

Fredagens program giver overblik over tidens politiske tendenser, gennem indslag fra en række aktører fra det erhvervs- og kulturpolitiske landskab. Fredagen byder desuden på Dansk Lives årlige Generalforsamling.

Lørdag går vi i dybden med Dansk Lives nye strategi og sætter fokus på en række områder, der skal være med til at styrke livebranchen fremadrettet. Lørdagen vil traditionen tro også byde på netværksmøder målrettet ledere, bestyrelsesaktører og medarbejdere/frivillige blandt Dansk Lives medlemmer. Dagens afsluttes med middag, fest og uddeling af Dansk Lives Ærespris, Årets Gunnar.

Årets Generalforsamling

Dansk Lives Generalforsamling finder sted fredag d. 17. april fra kl. 17.30-19.30. Her skal foreningens økonomi godkendes, og der er valg til bestyrelsen. På Generalforsamlingen vil strategien for Dansk Lives arbejde også blive fremlagt. Det er muligt kun at tilmelde sig generalforsamlingen, hvis man ikke ønsker at deltage i det øvrige årsmødeprogram.
Hvad koster’ en?

Deltagelse begge dage inklusive forplejning koster i år 1.300 kr. (ex moms). Tilmelding er igen lavet således, at man kan vælge enkelte dage (fredag eller lørdag) og vælge tilhørende forplejning. Til dem, der ønsker det, er det muligt at tilvælge hotelværelse i forbindelse med tilmeldingen. Man kan også vælge selv at finde overnatning.

Tilmeldingsfrist og betingelser

Sidste frist for tilmelding til Årsmøde er mandag d. 16. marts 2020.

Det er muligt selv at afmelde sig Årsmødet frem til og med d. 16. marts. Ved afmelding efter tilmeldingsfristen betaler man for valgte forplejning samt eventuel overnatningen.

Arrangementet er eksklusivt for medlemmer af Dansk Live.

Det foreløbige program kan ses på eventsiden. Program og oplægsholdere annonceres løbende.

Årsmødet præsenteres i samarbejde med KODA og Ticketmaster.