170 livearrangører samles til Efterårsseminar 2021

25. oktober 2021
170 livearrangører samles til Efterårsseminar 2021

For første gang i to år mødes Dansk Lives medlemmer til Efterårsseminar, hvor corona og udfordringer i den kommende tid er på programmet. Seminaret finder denne gang sted i Aalborg og Nibe.

I weekenden mødes 170 koncert- og festivalarrangører for første gang siden coronakrisen, der i knap to år holdt hele branchen i jerngreb og aflyste utallige koncerter- og festivaler. Mødet sker i forbindelse med Dansk Lives Efterårsseminar, der finder sted den 29. og 30. oktober i Aalborg og Nibe.

Efter velkomst ved borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup Larsen, skal livearrangørerne bruge de to dage på blandt andet at se tilbage på en svær tid under corona og diskutere, hvilke erfaringer, de har gjort under corona, men skal også se ind i fremtiden for livebranchen. En branche, der på godt og ondt er forandret efter corona, og som fortsat ikke er ude af krisen.

Dansk Lives Efterårsseminar finder sted fredag den 29. oktober på Skråen i Aalborg og lørdag den 30. oktober hos Nibe Festival. Se hele programmet her.
Seminaret er for medlemmer af Dansk Live.