12 nye medlemmer blev en del af Dansk Live i 2022

28. december 2022
12 nye medlemmer blev en del af Dansk Live i 2022

Foto: Jazz i Trekanten

I 2022 havde Dansk Live glæden af at byde velkommen til Viruphuset, SVG Live, Jazz i Trekanten, Klimafolkemødet, Syd For Solen, Midland Festival, turkis, Kulturloft Ebeltoft, RAV, Kulturhuset Skanderborg, Kulturmødet Mors og GrimFest som nye medlemmer af Dansk Live. 

2022 var året, hvor der for alvor kom gang i livemusikken igen, og hvor de danske festival- og koncertarrangører igen kunne invitere deres publikum til musik og fællesskab under åben himmel. I Dansk Live mærkes også aktiviteten blandt arrangørerne og kunne byde velkommen til 12 nye arrangører som medlemmer af Dansk Live. 

Viruphuset

Viruphuset er et kulturhus med masser af forskellige aktiviteter med alt fra fester til kulturelle arrangementer, og allerede fra i morgen er der også musik og koncerter på programmet.

Læs mere om Viruphuset her.

SVG Live

SVG Live er en forening stiftet med henblik på at lave musik- og kulturarrangementer på Svinningegården, nær Holbæk. SVG Live afholder en sommerkoncert én dag om året med en række danske kunstnere på plakaten samt tre årlige intimkoncerter. 

Læs mere om SVG Live her.

Jazz i Trekanten

Jazz i Trekanten præsenterer jazzkoncerter i hele Trekantsområdet for folk i alle aldre i samarbejde med en lang række aktører i området.

Læs mere om Jazz i Trekanten her.

Klimafolkemødet

Klimafolkemødet er en årlig begivenhed, der sætter klimaet øverst på dagsordenen. Klimafolkemødet finder sted på Kulturpladsen i Middelfart og har til formål at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. 

Læs mere om Klimafolkemødet her.

SYD FOR SOLEN

SYD FOR SOLEN er en ny festival, der finder sted i Søndermarken på Frederiksberg. Festivalen præsenterer tre éndagskoncerter fordelt over en weekend i juni. 

Læs mere om SYD FOR SOLEN her.

Midland Festival

Midland Festival præsenterer livemusik indenfor Americana, Country, Bluegrass og Roots, og udspringer af Musikforeningen Midland, der er i fuld gang med arbejdet for at brede arrangementer i foreningens ånd til hele Danmark. 

Læs mere om Midland Festival her.

Turkis

Turkis er et spillested og musikalsk mødested med fokus i roots- og hybridmusik. Turkis har 12 års historie med afsæt i det turkise telt, der er en omrejsende projektforening. 

Læs mere om turkis her.

Kulturloft Ebeltoft

Kulturloft Ebeltoft er Ebeltofts kulturkraftværk på Maltfabrikken. Kulturloft drives helt og fuldt af omkring 70 frivillige, der som medlemmer af Foreningen Ebeltoft Kulturhus, sørger for musik i verdensklasse, foredrag, artist talks med nåde lokale og internationale kunstnere på tværs af en bred vifte af genrer. Kulturloft har til formål at lægge rammer til og bidrage til at skabe oplevelser, der flytter grænser, overrasker og samler mennesker. 

Læs mere om Kulturloft – Ebeltoft Kulturhus her.

RAV

RAV er Brøndby- og Vestegnens nye spillested. RAV er tænkt som et fællesskab og en platform for ungdomskultur, hvor unge på sigt skal være med til at definere musikprofilen, eksekvere koncerterne og være medskabere af det endelige venue. 

RAV findes i den nyrenoverede koncertsal i Kulturhuset Brønden i Brøndby og vil præsentere både kommende stjerner og etablerede kunstnere især indenfor genrer som hip hop/rap, pop og roots ’n’ hybrid. 

Læs mere om RAV på deres Instagram: _ravravrav

Kulturhuset Skanderborg

Kulturhuset Skanderborg er et stort og aktivt kulturhus mellem byens hovedstrøg og sø. Huset rummer alt fra koncerter, foredrag, film, teater, børnearrangementer, comedy, kunst, møder, markeder og events. 

Læs mere om Kulturhuset Skanderborg her.

Kulturmødet Mors

Kulturmødet Mors byder over tre dage på mere end 500 arrangementer, hvor 32.000 publikummer og 150 organisationer mødes over fællesskab og kunstneriske oplevelser. Med en bred repræsentation af politikere, branchefolk og stærke stemmer, er Kulturmødet Mors Danmarks samlingssted for kunst og kultur. 

Læs mere om Kulturmødet Mors her.

GrimFest

GrimFest har siden 2004 afholdt festivalen GrimFest og andre arrangementer på Grimhøjgaard kun 15 minutter fra Aarhus centrum. GrimFest præsenterer et bredt udvalg af upcoming musik fra ind- og udland samt større etablerede navne og spænder over bl.a. hiphop, rock, indie og elektronisk musik og fokuserer på at danne platform for spirende talenter på deres vej ud i musikkens verden. 

Læs mere om GrimFest her.

Se alle medlemmer af Dansk Live her.