Vilde Vulkaner først på banen med ”alt udsolgt”

Vilde-VulkanerWeb

Danmarks største børnefestival Vilde Vulkaner i Vordingborg kan 4 måneder før festivalstart melde alt udsolgt. Festivalen afholdes over tre dage i Vordingborg i dagene 4-5-6. juli 2012.

Festivalleder Frank Villumsen er stolt af, at Vilde Vulkaner, som den første festival kan melde alt udsolgt. ”Der er ingen tvivl om, at det stærke musikprogram med Rasmus Seebach og Carpark North i spidsen, har forøget interessen for Vilde Vulkaner” fortæller Frank Villumsen.

Formand for kultur-, idræts- og fritidsudvalget i Vordingborg Kommune Birthe Helth glæder sig også over den store opbakning til festivalen. ”Det er endnu en gang med stor glæde, at Vordingborg kan byde de mange børn og unge fra hele landet velkommen til en kvalitetsfestival” siger udvalgsformanden.

Vilde Vulkaner Vordingborg er Danmarks største børnefestival. Første festival blev afholdt i 1995 med deltagelse af ca. 1.100 gæster fra SFO’er og har været afholdt hvert år siden i den første uge af skolernes sommerferie. Vilde Vulkaner Vordingborg har nu deltagelse af mellem 8 – 9.000 gæster fra institutioner med børn i alderen 7-14 år. Det er tredje år i træk at festivalen melder udsolgt.

Institutionerne bruger festivalen som et alternativ til den traditionelle koloni og kommer fra hele Danmark. Festivalen er fyldt med aktiviteter, musik, leg og fællesskab på tværs af alder og kommunegrænser.

Link:
Vilde Vulkaner


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder