Spil Dansk Ugen: hyldest til dansk musik

Processed with VSCO with c4 preset

I næste uge folder Spil Dansk sig ud over hele landet og spillesteder i både guldkanten,  fastlandet og hovedstaden præsenterer langt over 100 koncerter med danske musikere i hele Spil Dansk Ugen. Radiofonien følger trop og DR spiller dansk hele ugen!

Der er en stor og stigende interesse for dansk musik, og som led i hyldesten til den mangfoldige danske musikscene har Spil Dansk i over en dekade sat lup på musiklivet og fejret det med manér i slutningen af oktober.

Igen i år er Spil Dansk udvidet til at have arrangementer en hel uge, uge 44, og har derfor allieret sig med et væsentligt antal af de danske, professionelle spillesteder over hele landet. Derudover er DR hoppet med på vognen og spiller dansk musik hele ugen, så både radio og scener kommer til at bugne af dansk musik for alle typer af publikum. For Spil Dansk fejrer både revyklassikerne, undergrunden, klassisk, opera og alt der imellem.

I år kan man se både nye og mere velkendt navne på programmerne, og særligt de mere ukendte, talentfulde bands viser sig flere og flere steder på livescenen:

En af forcerne ved Spil Dansk Ugen er, at den virkelig bliver fejret overalt i Danmark. Vi har et levende og mangfoldigt musikliv, som spiller en enorm rolle ude blandt de lokale musikforeninger, kulturhuse og spillesteder. Samtidig kommer morgendagens stjerner fra hele landet, og disse talenter skal også have mulighed for at blive hørt og blive båret frem. Nu hvor DR markerer hele Spil Dansk Ugen, kan vi sammen sætte et endnu større fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand” siger Ricco Victor, direktør for Spil Dansk.

Ny dansk musik samt de store danske navne sprudler i fuldt flor på de professionelle spillesteder i uge 44 og favner nuancerne og nicherne på højt niveau.

 

Hvad: Spillesteder over hele landet fejrer Spil Dansk ugen

Hvornår: Uge 44 fra d. 31. oktober – 6. november.

 

Se mere her


NyhedsbrevTidligere Nyheder