Pop-Pilot udvider

POP-PILOT_flyer_570px2

Pop-Pilot er klar til fjerde sæson og udvider med ekstra musiklejr.

Endnu engang får unge danske piger i alderen 13-16 år muligheden for at afprøve, hvordan det er at tænke, skrive og spille musik fra morgen til aften, når Pop-Pilot igen i år afholder en uges lejr i efterårsferien.

Pop-Pilot så dagens lys i 2012 i Horsens, som den første danske af sin slags nogensinde. Og nu kører den altså igen, denne gang i både Randers, Fredericia og København (Amager). Sidste år lå lejrene i 2 byer; Køge og Struer, og I år er projektet således blevet udvidet til at omfatte endnu en by, så endnu flere kan få muligheden for at spille med.

Deltagerne kommer i løbet af en uge til at skrive tekster og musik sammen med jævnaldrende piger under kyndig vejledning fra professionelle kvindelige musikere samt afprøve de skrevne tekster og musik i virkeligheden, når de skal vække dem til live gennem sammenspil.

 

Læs mere:
ROSA
Ansøgningsskema (deadline for ansøgning er 20. august 2015)
Facebook

 

Fakta:
Pop-Pilot 2015 tilrettelægges og afvikles af ROSA – Dansk Rock Samråd for og med støtte fra Statens Kunstfond samt:
Amager Kulturpunkt, Børnekulturhus Ama’r, Musikforeningen Rusk, Københavns Kommune, Ungdommens Hus (Fredericia), Fredericia Kommune, Værket, Randers Musikskole, Randers Kommune,  DAF – Dansk Artist Forbund og DPA – Danske Populær Autorer.

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder