Nyt site for musikelskere

Followmusic logo

Gå aldrig glip af en koncert, lyder det på plakaten, der reklamerer for et nyt site for musikelskere.

Followmusic er et nyt site, der samler alle musiknyheder og koncertinformationer, og hvor du som bruger, selv kan bestemme lige præcis hvilke kunstnere, du ønsker information og nyheder om.

Followmusic samler alle kunstnere og alle kilder for dig – du skal bare vælge, hvem du vil følge, hvor ‘bredt’, på hvilke sprog m.m. Og på koncertdelen kan du indstille hvor langt du vil rejse for de bands, du har valgt at følge.

Hvis du for eksempel er vild med Radiohead, kan du på Followmusic.com læse nyheder om bandet fra både store musik-magasiner som Rolling Stone og NME, fra blogs i hele verden og fra bandets egen hjemmeside. Og du får besked, hvis Thom Yorke og co. giver koncert i nærheden af dig. Du kan også se, hvem af dine venner, der skal til samme koncert som dig.

 

Teknikken

Followmusic baserer sig på RSS-feeds fra nyhedskilderne og matcher hver enkelt nyhed op mod verdens største musikdatabase, Musicbrainz. De har derfor alt med – uanset om det er Justin Bieber, Slayer eller Keith Jarrett. Followmusic samarbejder ligeledes med billetudbyderne, så systemet feeder nyheden om koncerter, så snart en kommende koncert er offentliggjort.

 

Followmusic lanceres i Sverige primo november, og i andre europæiske lande over det næste halve år. Og så kan vi glæde os til november, hvor der kommer en app.

 

Link:
http://followmusic.com/

 


Comment on this post

NyhedsbrevTidligere Nyheder