Webinar: Få introduktion til Dansk Lives klimaberegner

23. august 2022
Webinar: Få introduktion til Dansk Lives klimaberegner

Tirsdag den 6. september kl. 09.00-10.00 inviterer Dansk Live medlemmer til webinar med introduktion til klimaberegneren. Her vil Søren Stochholm fra World Perfect give en indføring i, hvordan man bruger beregneren og give eksempler på, hvordan beregneren kan hjælpe arrangørerne i deres klimaarbejde.

Dansk Live har lanceret en klimaberegner, der skal hjælpe de festivaler og koncertarrangører, der mangler et værktøj til at skabe overblik over klima- og miljøbelastning i forbindelse med afholdelse af en festival eller koncert. Klimaberegneren, der er udarbejdet af World Perfect, kan bruges af festivaler såvel som spillesteder og tirsdag den 6. september kl. 09.00-10.00 kan medlemmer af Dansk Live få en introduktion til klimaberegneren af Søren Stochholm fra World Perfect. 

Klimaberegneren giver essentiel viden om, hvor man som arrangør med fordel kan sætte ind for at nedbringe sit klima- og miljøaftryk. Ved at lave beregninger indenfor områder som affald, vand, transport og energi, kan arrangørerne få klarlagt de omrdåer, der vejer tungt i klima- og miljøregnskabet. Ved løbende at indføre data kan arrangørerne måle udviklingen af deres forbrug og optimere potentielle løsninger fra år til år. 

Webinaret kræver ikke tilmelding. 

Find link til webinaret her.

Webinaret er for medlemmer af Dansk Live. 

Læs mere om Dansk Lives klimaberegner her.