Unge arrangører mødes i forbindelse med Dansk Lives Årsmøde 2022

3. marts 2022
Unge arrangører mødes i forbindelse med Dansk Lives Årsmøde 2022

Foreningen ungLIVE, samler unge koncert- og festivalarrangører fra hele landet til arrangementet, Unge Arrangørers Stormøde. Mødet finder sted i forbindelse med Dansk Lives Årsmøde i Amager Bio den 30. april.

Foreningen ungLIVE, der arbejder med at styrke unge kulturkræfters netværk på tværs af landet, samler unge koncert- og festivalarrangører fra hele landet til arrangementet, Unge Arrangørers Stormøde, der er støttet af Tuborgfondet. Til stormødet skal unge arrangører mødes og drøfte, hvordan man sammen kan udvikle livebranchen. De unge arrangører er fremtidens branche og gennem et stærkt fællesskab blandt de unge, støbes fundamentet for fortsat udvikling i branchen.

Iværksætteri, mental velvære og safer spaces

Dagens program indeholder to paneldebatter med tilhørende workshops og netværksaktiviteter. Dertil vil en keynote-taler kickstarte anden paneldebat. Tematikkerne for dagen bliver iværksætteri og mental velvære samt safer spaces.

Unge Arrangørers Stormøde er skabt af unge for unge. Ungdommen skal anerkendes og talenter skal fremvises. Derfor er moderatoren/værten, panelisterne og keynote-taleren også unge branchefolk fra hele landet og med forskellige baggrunde. Deltagerne vil ligeledes være unge mennesker i alderen 16-30 år og vil blive inviteret personligt. Dette sker med henblik på at opnå målet om en jævn kønsfordeling samt at styrke diversitet og mangfoldighed.

Unge i livebranchen

Efter Unge Arrangørers Stormødes officielle program, slutter deltagerne sig til Dansk Lives Årsmøde. Her præsenteres de unges arbejde og inddeles derefter under et separat spor omhandlende unge i livebranchen – på denne måde får medlemmerne af Dansk Live mulighed for at høre, hvad de unge tænker om fremtidens livebranche.

Unge Arrangørers Stormøde gennemføres i forbindelse med Dansk Lives årsmøde i Amager Bio og BETA d. 30. april 2022.

Har du en ung ildsjæl i dit nærområde, der fortjener en plads til Unge Arrangørers Stormøde, kan du tilmelde vedkommende her eller sende en mail til projektleder Mads Bakkensen Johansen på madsbakkensen@gmail.com med navn, kontaktoplysninger og arbejdsområde samt tidligere erfaringer.

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er for medlemmer af Dansk Live.

Dansk Lives Årsmøde 2022 præsenteres i samarbejde med Ticketmaster og KODA.

Læs mere og tilmeld dig her.