Tilmelding til Medlemsforum 2022 er åben

1. december 2021
Tilmelding til Medlemsforum 2022 er åben

Medlemsforum er praktikernes forum, hvor medlemmer af Dansk Live mødes og deler erfaring om alt fra sikkerhed til bæredygtighed. Forummet finder sted den 21.-23. januar 2022 i Skanderborg, og tilmelding er åben nu.

Smukfest og Dansk Live inviterer medlemmer af Dansk Live til det årlige Medlemsforum, der traditionen tro finder sted hos Smukfest i Skanderborg. Medlemsforum 2022 finder sted den 21.-23. januar, og tilmelding er åben nu og kan ske her.

Fra sikkerhed til frivillighed

Medlemsforum byder på en række faglige grupper, hvor deltagerne kan diskutere og dele erfaring med andre specialiserede på det pågældende område. Smukfest og Dansk Live sørger for rammerne til Medlemsforum, men det er deltagerne selv, der driver de forskellige fora gennem en eller flere tovholdere.

De faglige grupper består af følgende fora:

Arbejdsmiljø
BR18
Bæredygtighed
El
Frivillighed
Grej
Sikkerhed
Salg og boder
Tilgængelighed

Under tilmeldingen til Medlemsforum vælges, hvilket forum man gerne vil deltage i.

Mulighed for at oprette nye fora

Hvis du savner et forum, hvor du kan dele viden, erfaringer samt sparre med kollegaer fra hele landet om et nyt emne som fx kommunikation, SoMe eller produktion, der ikke findes i de eksisterende fora, har du nu muligheden for at få det oprettet.

Det, du skal gøre er:

1. Overvej, om der skal oprettes et helt nyt forum til emnet, eller om det kan være et punkt på dagsordenen på et af de eksisterende fora.

2. Erfaringen er, at et forum fungerer bedst med minimum fem deltagere – overvej derfor gerne, om du allerede nu kender nogle kollegaer, der også kunne have interesse i det nye forum.

3. Send en mail til Anne Thomsen fra Dansk Live på anne@dansklive.dk med information om, hvilket forum du gerne vil have oprettet samt navn og kontaktoplysninger på en tovholder til forummet.

Tilmelding til Medlemsforum er åben nu og kan ske her. Deadline for tilmelding er den 8. januar 2022.