Stormøde om Kulturens Plads på Folkemødet 2020

24. januar 2020
Stormøde om Kulturens Plads på Folkemødet 2020

Foto: www.joshuatree.dk

Det skal være lettere at møde kulturlivet på Folkemødet på Bornholm. Derfor inviterer Dansk Live og Dansk Biblioteksforening landets kulturaktører til stormøde den 4. februar fra 13-15 i Lydens Hus i København om det videre arbejde for at åbne en Kulturens Plads på Folkemødet.

En række repræsentanter fra det danske kulturliv har taget det første spadestik i arbejdet for en plads dedikeret til Kulturen på Folkemødet 2020. Den 4. februar fortsætter arbejdet, og derfor inviterer Dansk Live og Dansk Biblioteksforening kulturaktører til stormøde i Lydens Hus i København.

På stormødet fortsætter vi arbejdet med idéudviklingen, rammerne for arbejdet og hvad der skal til for at der bliver en Kulturens Plads på Folkemødet. Det er uforpligtende at deltage på stormødet, men adgang kræver tilmelding i formularen, som du finder her.

Om initiativet siger Esben Marcher, Sekretariatschef i Dansk Live:

“Dansk Live har tidligere haft gode erfaringer med at arbejde på Folkemødet. Det er her landets politikere og meningsdannere mødes og arrangørernes vilkår kan sættes på dagsordenen. Vi forsøger nu, at samle kræfterne med andre aktører inden for kulturen, så vi sammen kan trænge endnu bedre igennem. Vi lader de enkelte interessenter definere eget indhold frem for at lave en fælles koordinering, da vi vil gøre det nemt og fleksibelt for alle parter”, siger han.

Rammer for Kulturens Plads

Det koster 15.000 DKK for ét programpunkt på Kulturens Plads. Beløbet dækker lokationsleje, lyd, lys m.m.

Kulturens Plads skal minimum have 10-15 programpunkter for at kunne blive en realitet.

Bemærk: Der bliver ikke etableret et sekretariat for Kulturens Plads. Derfor vil I selv – evt. sammen med andre organisationer stå 100% for planlægning og afvikling af jeres programpunkt.

Ved du allerede nu, at du gerne vil bidrage med et programpunkt til Kulturens Plads, må du gerne skrive det i tilmeldingsformularen.

Læs mere og tilmeld dig her.