Se hele programmet for Dansk Lives Efterårsseminar 2023

23. juni 2023
Se hele programmet for Dansk Lives Efterårsseminar 2023

Nu kan du se det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2023, der finder sted den 6. og 7. oktober i Eksercerhuset i Fredericia. Programmet byder på en bred vifte af indhold med fokus på udvikling indenfor alt fra kommunikation og grøn omstilling til programlægning.

Dansk Live har netop offentliggjort det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2023, der finder sted den 6. og 7. oktober i Eksercerhuset i Fredericia. Programmet sætter fokus på udvikling indenfor kommunikation, tilgængelighed, grøn omstilling, programlægning og meget mere. 

Fredag med oplæg og prisuddeling

Fredagens program byder både på netværksmuligheder og forskellige inspirerende oplæg. På programmet er blandt andet Katrine Daugaard, der er medlem af Liberal Alliance, og som tidligere har markeret sig i debatten omkring det danske musikliv. Derudover kan deltagerne også se frem til netværk og et oplæg om selvledelse. Ikke mindst skal Dansk Lives Ærespris, Årets Gunnar, uddeles til en markant personlighed, som har gjort en særlig indsats for livesektoren.

Lørdag med kommunikation, tilgængelighed og grøn omstilling

Lørdagens program byder på en række aktuelle emner, der skal styrke arrangørerne nu og i fremtiden. Til at starte dagens programpunkter får vi besøg af Marie Laursen, der er foredragsholder og kendt fra TV2-dokumentaren, “Pigen med knogler af glas”. Marie vil dele sine personlige erfaringer som koncertgæst med handicap og belyse vigtigheden af inklusion og god formidling til mennesker med handicap i livesektoren. Også Benjamin Elberth, der er anerkendt kommunikationsrådgiver, og som tidligere har besøgt Dansk Lives Efterårsseminar, lægger vejen forbi for at gøre deltagerne klogere på strategisk kommunikation, hvilket deltagerne efterfølgende vil få mulighed for at arbejde videre med på en workshop. 

Lørdagen vil også sætte fokus på grøn omstilling for festivaler, præsentation af arbejdet med at revidere vedtægterne ved Dansk Lives bestyrelse og meget mere. 

Dansk Lives Efterårsseminar 2023 er en eksklusiv mulighed for medlemmer af Dansk Live til at deltage i inspirerende samtaler, udveksle idéer og netværke med andre ligesindede fra musikbranchen.

For mere information og for at se det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2023 – klik her. 

Dansk Lives Efterårsseminar 2023 er præsenteret i samarbejde med Koda og Ticketmaster. 

Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live.