Se det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2022

5. oktober 2022
Se det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2022

Det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2022 er nu klar. Husk også sidste frist for tilmelding fredag den 7. oktober. 

Programmet for Dansk Lives Efterårsseminar 2022, der denne gang finder sted på den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg, er nu klar. Se programmet her.

Sidste frist for tilmelding til Dansk Lives Efterårsseminar nærmer sig nu også med hastige skridt. Sidste frist for tilmelding er fredag den 7. oktober. Læs mere og tilmeld dig her.

God arbejdskultur, kommunikation og frivillighed

Fredag vil der efter velkomst være mulighed for at deltage i tre adskilte spor med fokus på henholdsvis abonnementsordninger til livekoncerter, medieovervågning og intelligente barsystemer. Efter en pause vil deltagerne være samlet til fælles oplæg om god arbejdskultur. Under aftenens middag vil Dansk Lives ærespris, Årets Gunnar, blive uddelt. 

Lørdag lægger vi ud med drøftelse af fremtidens livebranche, når det kommer til frivillighed, motivation og publikumsdialog. Herefter tager vi for alvor hul på et af dagens store emner, frivillighed, når et ekspertpanel diskuterer aktuelle tendenser indenfor frivillighed. Efter en pause er der fælles oplæg og paneldebat om Restage, der er Dansk Lives samarbejde med Mino Danmark. Efter en frokost deles dagens program i fire separate spor; frivillighed på festivaler, frivillighed hos helårsarrangører, krisekommunikation og grønnere spillesteder. De to sidstnævnte spor bliver sidst på eftermiddagen afløst af netværk for ledere og direktører og momsfritagelse for almennyttige festivaler. Herefter rundes dagen af med forfrisikninger og faglige drøftelser og middag. 

Programmet kan findes her og i “CM Events”-app’en, der kan downloades gratis i App Store og Google Play. Der kan forekomme ændringer i programmet. 

Se det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her.

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 7. oktober. 

Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live. 

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.