Rejsehold skal dele erfaringer om arbejde med diversitet

3. april 2019
Rejsehold skal dele erfaringer om arbejde med diversitet

Dansk Live præsenterer syv anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche på SPOT og introducerer rejsehold.

Dansk Live udgav sidste år rapporten Diversitet i musikbranchen og Live Talent 2018, der formulerede 7 anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche. Det skete som led i indsatsen diversitet og talentudvikling. Nu præsenteres de foreløbige erfaringer fra arbejdet gennem et rejsehold, der skal give inspiration samt konkret sparring til medlemmer hos Dansk Live og andre interesserede.

I maj 2019 vil rejseholdet besøge medlemmer på tværs af Danmark for at konkretisere hvordan anbefalingerne bedst implementeres, samt hvad der kan hentes ved at tænke i mangfoldighed. Rejseholdet består af uddannelses- og kønssociolog Cecilie Nørgaard, projektleder Alexander Rastén samt Dansk Lives sekretariatschef Esben Marcher. Hertil vil der være lokale oplæg om mangfoldighed fra Tønder Festival, Harders samt Huset i Hasserisgade.

Indsatsen er støttet af Tuborgfondet i målet om at give Dansk Lives medlemmer konkret sparring til hvordan mangfoldighedsstrategier kan implementeres til egne behov.

Rejseholdet besøger:

Alice i København mandag d. 20. maj
Godset i Kolding tirsdag d. 21. maj
Harders i Svendborg onsdag d. 22. maj
Huset i Hasserisgade torsdag d. 23. maj.

Programmet løber alle dage fra 16.00 til 18.15.

Mangfoldighed på programmet under SPOT+

Rejseholdet skydes i gang under SPOT+ hvor Dansk Live inviterer til inspirationsfortællinger og succeshistorier med et panel af aktører der arbejder med mangfoldighed i deres virksomheder og organisationer. Det foregår fredag d. 3. maj fra 10.00 til 11.00.

Panelet består af:

Cecilie Nørgaard, direktør for Mangfold
Poul-Henrik Jensen – Næstformand Tønder Festival (Official)
Audrey Townsend – Projektleder, Tuborgfondet Musikhjælp
Piet Breinholt – Spillestedsleder ALICE cph

Læs mere her.