Programmet er klar: Dansk Live Efterårsseminar 2021
28. september 2021
Den 29. og 30. oktober mødes Dansk Lives medlemmer til Efterårsseminar i Aalborg og Nibe. Her skal der blandt andet diskuteres, hvad vi har lært af corona, men vi skal også se ind i fremtiden for livearrangørerne. Det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar 2021 er nu klar.
Deltagerne på Dansk Lives Efterårsseminar skal sammen se tilbage på en svær tid under corona, men skal også se ind i fremtiden og blandt andet blive klogere på alt fra styrket diversitet i musikbranchen til fondssøgning og bæredygtighed. Det fulde program for Dansk Lives Efterårsseminar i Aalborg og Nibe den 29. og 30. oktober er nu klar.
Fredag med corona-erfaringer, diversitet og strategi
Fredagens program finder sted på Skråen i Aalborg og lægger ud med besøg på Aalborg-spillestederne 1000Fryd, Studenterhuset, Huset i Hasserisgade og ikke mindst Skråen. Efter ankomst, indtjekning på Skråen og velkomst, tager Dansk Lives sekretariat hul på præsentation af Dansk Lives strategi med drøftelse af det videre arbejde.
Herefter deler deltagerne på seminaret viden og erfaringer gjort under corona. Efterfølgende præsenterer Dansk Lives sekretariat kortlægningen af sexisme og krænkende adfærd, der er lavet blandt Dansk Lives medlemmer. Også ansvarlig for diversitet og talentudvikling i Dansk Live, Alexander Rastén, præsenterer Dansk Lives samarbejde med Mino Danmark og den fremtidige indsats for minoritetsetnisk repræsentation på festivaler og spillesteder.
Dagen rundes af med uddelingen af Dansk Lives ærespris, Årets Gunnar, og middag og fest på Skråen.
Lørdag med medlemsforum, netværk og vidensspor
Lørdagens program finder sted hos Nibe Festival, hvor deltagerne efter morgenkaffe og fælles velkomst, går ud i fora for henholdsvis regionale spillesteder, nye- og mindre arrangører, festivaler, honorarstøttede spillesteder og det helt nye forum for genre- og netværksspillesteder. På de enkelte fora vil der især være fokus på tiden under og efter corona.
Efter frokost begynder tre sideløbende vidensspor om henholdsvis aftaleindgåelse, grøn omstilling og fondssøgning efterfulgt af en pause. Efter pausen starter tre nye spor; et om viden og data i musikbranchen, et andet med paneldebat med Mino Danmark og et tredje om den tværfaglige undervisningsindsats, Et Andet Beat, ved Danmarks Radio.
Efterfølgende er der netværksmøder for henholdsvis bestyrelsesmedlemmer, ledere med personaleansvar og medarbejdere og frivillige. Dagens- og Efterårsseminarets program rundes af med håndbajere, røverhistorier og fest hos Nibe Festival.
Dansk Lives Efterårsseminar finder sted i Aalborg og Nibe den 29. og 30. oktober og er for medlemmer af Dansk Live. Tilmeld dig her.