Over 200 koncertarrangører mødes til Dansk Lives Efterårsseminar 2022

14. oktober 2022
Over 200 koncertarrangører mødes til Dansk Lives Efterårsseminar 2022

Foto: Betina Fleron

Der bliver fuldt hus, når medlemmer af Dansk Live mødes til Dansk Lives Efterårsseminar 2022 den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg. Dermed sætter seminaret deltagerrekord. 

Arrangører på tværs af landet, deltager, når Dansk Lives Efterårsseminar 2022 finder sted den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg. Årets Efterårsseminar har i år over 200 tilmeldte og slår dermed tidligere deltagerrekorder for Dansk Lives seminarer. 

Årets program har særligt fokus på emner som frivillighed, kommunikation og arbejdskultur, men vil også se nærmere på områder som abonnementsordninger på billetsalg, momsfritagelse og fremtidens livebranche. Derudover vil der være netværk ledere og direktører, uddeling af Dansk Lives ærespris, Årets Gunnar og middag med arrangørkollegaer. 

Om den store tilslutning til Dansk Lives Efterårsseminar 2022 siger Signe Hemmingsen, der er projektleder på Dansk Lives arrangementer:

“Det er dejligt, at medlemmerne har lyst til at deltage i Efterårsseminaret. Vi gør os altid umage med at sammensætte et godt program sammen, og de mange tilmeldinger til Efterårsseminaret viser os, at vi har lavet et program, som medlemmerne kan bruge til noget. Det gør os selvfølgelig rigtig glade”, siger hun. 

Læs mere om Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her.

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.