Open Club Day inviterer publikum ind bag scenen på landets spillesteder

5. november 2019
Open Club Day inviterer publikum ind bag scenen på landets spillesteder

Den første lørdag i februar åbner spillesteder i hele Europa dørene for publikum og inviterer dem til at gå på opdagelse i, hvad der sker bag scenen. Open Club Day finder sted næste gang den 1. februar og interesserede spillesteder kan nu tilmelde sig.

Koncerter og livemusik udgør en stor del af europæisk kultur og skaber essentielle kulturelle og sociale rammer, hvor mennesker kan mødes og interagere på kryds og tværs. Livemusik styrker fællesskabet i lokalmiljøet og skaber en platform for afsæt og udvikling af lokalområdets talenter. På landets spillesteder er der arbejdspladser, kunst og talentudvikling og masser af kærlighed til publikum, og nu kan publikum få stillet sin nysgerrighed og se livebranchens vigtige betydning både kulturelt, økonomisk og socialt, når spillesteder inviterer publikum ind bag scenen den 1. februar 2020.

Som en del af Open Club Day åbner spillesteder i hele Europa dørene for en række aktiviteter med alt fra spillestedssafari, paneldebatter, børnedisko, fremvisning af backstageområder, præsentation af grønne tiltag, muligheder for at prøve kræfter med stedets teknik, få en god snak med stedets booker eller noget helt andet. Her kan publikum møde de ansatte, der arbejder på spillestedet og høre om spillestedets historie.

Den europæiske udgave af Open Club Day finder sted for tredje gang og er et initiativ, der blev født i Schweiz. Arrangementet er koordineret af Live DMA, et europæisk netværk af organisationer for livemusik, der repræsenterer over 3000 koncertarrangører. Open Club Day er en del af Live Style Europe, et projekt skabt af Live DMA og med støtte fra Europakommissionen via Creative Europe-programmet.

Spillesteder kan registrere og tilmelde sig gratis under ’Get Involved’  her for at blive en del af Open Club Day. Tilmelding skal ske senest den 29. november 2019.

Find mere inspiration her. 

contact@openclubday.com #openclubday