Ny pulje støtter større projekter i musiklivet

6. september 2019
Ny pulje støtter større projekter i musiklivet

Foto: Mathias Nielsen

Koda Kultur har åbnet for ansøgninger til en ny projektpulje. Projektpuljen støtter større indsatser i ind- og udland herunder festivaler, events eller kampagner med fokus på skabelse og formidling af ny musik.

Koda Kultur har som en del af komponistforeningen, Koda, oprettet ansøgningsportalen, Koda Kultur, der hvert år afsætter en del af sine indtægter til kulturelle formål. Nu er det muligt at opnå støtte fra Projektpuljen, der er med til blandt andet stimulere og understøtte skabelsen af ny musik.

For at opnå støtte fra Projektpuljen skal projektet kunne kunne yde et væsentligt bidrag til skabelse eller formidling af ny musik. Der skal være tale om projekter med en vis rækkevidde og med bred, national interesse og appel. Puljen kan søges af organisationer, foreninger, festivaler, institutioner og andre større aktører. Der kan søges en gang per kalenderår til det samme projekt, men der kan godt søges flerårige tilskud, dog kun for en treårig periode.

Indsend din ansøgning inden 25. september 2019

Første ansøgningsfrist er den 25. september 2019 kl. 15.00. Fra 2020 er det forventningen, at der vil være tre årlige ansøgningsfrister. Ansøgning foretages via Kodas ansøgningsportal. Læs mere og ansøg her.

Det faglige udvalg, der vurderer ansøgningen, er sammensat af fire medlemmer af Kodas bestyrelse, samt to repræsentanter fra Kodas ledelse.
Læs mere om puljen på Koda Kulturs hjemmeside her.

Har du spørgsmål vedrørende Projektpuljen kan du rette henvendelse til kodakultur@koda.dkeller på telefon til 33306300.

Læs mere om Koda Kultur her.