Nu kan du tilmelde dig til Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2024

14. december 2023
Nu kan du tilmelde dig til Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2024

Sammen med Spillestedet Harders og Borgerforeningen Svendborg Teater inviterer Dansk Live til Årsmøde og generalforsamling den 15.-16. marts 2024.

Det er nu muligt for medlemmer af Dansk Live at tilmelde sig Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2024, som denne gang rykker til Svendborg med besøg på Harders og Borgerforeningen Svendborg Teater den 15. og 16. marts.

Programmet for Dansk Lives Årsmøde offentliggøres løbende. Læs mere og tilmeld dig her

Generalforsamling

Dansk Lives generalforsamling afholdes fredag den 15. marts kl. 16.00-18.45.

Som medlem er det naturligvis også muligt at melde sig til udelukkende at deltage i generalforsamling uden forplejning mv.

Hver medlemsorganisation har én stemme til generalforsamlingen, og det skal angives i tilmeldingen, hvorvidt man har stemmeret eller ej.

Jf. vedtægterne kræver det tilstedeværelse til generalforsamlingen at stemme ved valg, og afstemningen sker i år elektronisk.

Har du et emne, du ønsker behandlet på generalforsamlingen eller spørgsmål til eventuel kandidatur til Dansk Lives bestyrelse, er du velkommen til at kontakte Signe Hemmingsen på signe@dansklive.dk.

Tilmelding og betingelser

Årsmødet og generalforsamlingen er for medlemmer af Dansk Live.

Der er 120 pladser på arrangementet, og de fordeles efter først til mølle-princippet. Derudover er det muligt at være flere deltagere til generalforsamlingen, såfremt man kun ønsker at deltage i denne.

Det koster 1.774 kr. ekskl. moms for en partoutbillet, hvilket inkluderer forplejning undervejs. Det er også muligt at tilmelde sig enkeltdage og vælge forplejning til dette. Derudover kan man også tilmelde sig generalforsamlingen gratis.

Der er tilmeldingsfrist den 23. februar 2024. 

Man tilmelder sig under fanen “Tilmelding“.

Det er muligt at ændre eller annullere sin tilmelding frem til den 23. februar 2024, hvorefter det ikke er muligt at få refunderet sin deltagelse, forplejning eller overnatning.

Overnatning og transport

Det er muligt at booke overnatning hos Hotel Ærø i Svendborg, hvor Dansk Live har forhåndsreserveret nogle værelser. Værelserne kan bookes ved at bruge den bookingkode, der kan findes i bekræftelsesmailen efter din tilmelding.

Værelserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Arrangementet vil foregå på forskellige lokationer i Svendborg, alle centralt placeret og inden for gåafstand fra hinanden. Der vil ikke være arrangeret transport eller buskørsel mellem disse steder.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen eller generelt til Årsmødet og generalforsamlingen, er du velkommen til at kontakte Signe Hemmingsen fra Dansk Live på signe@dansklive.dk.

Læs også

Se mere ikon