Mød kulturordførerne på Dansk Lives Årsmøde

7. april 2022
Mød kulturordførerne på Dansk Lives Årsmøde

Dansk Live har inviteret kulturordførerne til debat om genopretningen af det danske musik- og kulturliv. Mød Kasper Sand Kjær (S), Zenia Stampe (RV), Jan E. Jørgensen (V) og Charlotte Broman (SF), når Dansk Lives Årsmøde finder sted den 29. og 30. april i Amager Bio.

Hvordan genopbygger vi musiklivet efter corona? Det er det store spørgsmål, når Kasper Sand Kjær (S), Zenia Stampe (RV), Jan E. Jørgensen (V) og Charlotte Broman (SF) stiller op til debat om genopretningen af det danske musik- og kulturliv på Dansk Lives Årsmøde, der finder sted den 29. og 30. april i Amager Bio. Esben Marcher, sekretariatschef i Dansk Live, er moderator.

Udover at tage fat i, hvordan vi kommer godt videre ovenpå to år med nedlukning og restriktioner, vil kulturordførerne diskutere en række andre udfordringer på liveområdet samt hvad man fra politisk side ser af potentielle løsninger.

Kulturordførerdebatten finder sted fredag den 29. april.

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2022 her. 

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er for medlemmer af Dansk Live.Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.