Kom til kursus i frivilligledelse med Dansk Live

27. juni 2023
Kom til kursus i frivilligledelse med Dansk Live

Vil du gerne være stærkere i dit arbejde med ledelse, rekruttering og motivering af frivillige? Dansk Live tilbyder nu et kursus i frivilligledelse i livesektoren for frivilligkoordinatorer- og ledere blandt medlemmer af Dansk Live. 

Arbejder du med ledelse og koordinering af frivillige til hverdag på et spillested, kulturhus eller en festival? Har du mindst to års erfaring fra livesektoren og lyst til at få konkrete redskaber til at styrke din faglighed indenfor arbejdet med frivillige?

Dansk Live tilbyder nu et kursus med fokus på ledelse af frivillige i livesektoren. På kurset får du konkrete redskaber til arbejdet med frivillige og forståelse for, hvad der gør netop livesektorens frivillige særlige. Vi kommer til at gennemgå rekruttering, organisering, ledelse og motivation, og du vil på hvert modul både arbejde med de teoretiske aspekter og få lejlighed til at oversætte redskaberne til din egen virkelighed.

På første og sidste modul foregår undervisningen fysisk og på tværs af alle deltagere. På de tre online moduler derimellem, bliver I fordelt i hold alt efter, om I repræsenterer et spillested eller en festival. Her vil vi arbejde med de konkrete udfordringer, der er tættest på jeres hverdag.

Pris, tilmelding og praktiske informationer

Det koster 5.500 kr. ekskl. moms at deltage i kurset uden eksamen. Læs mere om eksamen her. 

Der er tilmeldingsfrist d. 1. september 2023. Det er muligt at ændre eller annullere sin tilmelding frem til tilmeldingsfristen, hvorefter det ikke er muligt at få refunderet sin deltagelse. 

Du kan tilmelde dig under fanen “Tilmelding“. 

Der udbydes 24 pladser på kurset i alt, og kurset oprettes kun ved minimum 10 deltagere.
Kurset er for personer tilknyttet et medlem af Dansk Live. 

Om underviseren, Julia Hunt

Underviseren på kurset er Julia Hunt.

Julia Hunt arbejder til hverdag som adjunkt på uddannelsen Event Management og Økonomi på Zealand erhvervsakademi. 

Julia har udgivet en række bøger om frivillighed, og har selv +20 års erfaring fra branchen, blandt andet som teamchef på Roskilde Festival, frivillig på Gimle og Tønder Festival og i bestyrelsen på Richter. 

Hun blander teori og praksis, med fokus på konkrete løsninger, modeller og værktøjer som kan bruges direkte i hverdagen, hvor du er.

Målgruppe og adgangskrav

For at tilmelde dig kurset, skal du tilmeldes igennem en af Dansk Lives medlemsorganisationer, men du kan godt lave en aftale med dem om, at det er dig selv der betaler for din uddannelse. Derudover er det væsentligt for din læring, at du arbejder med og har ansvar for ledelse og koordinering af frivillige på praktisk og/eller strategisk niveau. Der er ikke yderligere adgangskrav til selve uddannelsen. 

Tid og sted

Kurset afholdes over fem moduler i alt, hvoraf to af modulerne afholdes fysisk og de resterende tre afholdes virtuelt.
På de online moduler deles kursusdeltagerne op i to grupper: En gruppe for dem, der arbejder med frivillige på festivaler og en anden gruppe, der arbejder med frivillige på spillesteder.

 1. modul – Fysisk
 • Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 12.30-17.00 på Eksercerhuset i Fredericia (samme dag som Dansk Lives Efterårsseminar starter)
 1. modul – Online
 • Festivaler: Mandag d. 23. oktober 2023 kl. 18.00-20.30
 • Spillesteder: Tirsdag d. 24. oktober 2023 kl. 18.00-20.30 
 1. modul – Online
 • Festivaler: Tirsdag d. 28. november 2023 kl. 18.00-20.30
 • Spillesteder: Onsdag d. 29. november 2023 kl. 18.00-20.30
 1. modul – Online
 • Festivaler: Tirsdag d. 9. januar 2024 kl. 18.00-20.30
 • Spillesteder: Onsdag d. 10. januar 2024 kl. 18.00-20.30
 1. modul – Fysisk
 • Fredag d. 19. janur 2024 kl. 12.30-17.00 på Lille Capri i Skanderborg (samme dag som Dansk Lives Medlemsforum starter). 

Kurset er for medlemmer af Dansk Live. 

Læs mere og tilmeld dig her.