Kom til debat om frivillighed på Dansk Lives Efterårsseminar

3. oktober 2022
Kom til debat om frivillighed på Dansk Lives Efterårsseminar

Bork Festival Foto: Martin Fastrup

Tre eksperter i frivillighed diskuterer aktuelle tendenser indenfor frivillighed i paneldebat på Dansk Lives Efterårsseminar, når medlemmerne mødes den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg. Mød panelisterne her. 

Dansk Live har inviteret tre eksperter inden for frivillighed til at deltage i en paneldebat med fokus på aktuelle tendenser på området for frivillighed. Her vil panelisterne se nærmere på, hvordan corona har påvirket frivilligheden, og hvordan fremtiden ser ud med en ny generation af frivillige. I panelet sidder:

Helle Hygum, chefanalytiker i VIVE

Helle Hygum Espersen er chefanalytiker i VIVE – det Nationale Forsknings- og Analysecenter for velfærd og cand.mag & master i socialt entreprenørskab. Helle arbejder med civilsamfund, samskabelse, partnerskaber, socialt entreprenørskab, social innovation, borgerinddragelse og frivillighed. Herunder arbejder Helle også med nye måder at interagere med borgere på i det offentlige, samarbejdet mellem det offentlige og civilsamfundet samt mellem det offentlige og socialøkonomiske virksomheder.

Jonas Hedegaard, organisationskonsulent og erhvervs-ph.d. hos Roskilde Festival

Jonas Hedegaard, organisationskonsulent og erhvervs-ph.d. hos Roskilde Festival. Jonas er i gang med en ErhvervsPhD hos Roskilde Festival, hvor han forsker i ledelse og organisering af hybride organisationer hvor værdier og arbejdsfællesskab spiller en særlig rolle. Jonas er tidligere formand for landsforeningen Bifrost, er bredt involveret i civilsamfundet og har arbejdet som organisationskonsulent i mange år.

Malte Lindholm Sørensen, sociolog og analysekonsulent hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde

Malthe Lindholm Sørensen er sociolog og har de seneste fem år arbejdet som analysekonsulent hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde. Center for Frivilligt Socialt Arbejde er et nationalt videnscenter, der styrker og udvikler det frivillige sociale arbejde i Danmark ved at indsamle og formidle viden om civilsamfundet til gavn for frivillige organisationer og foreninger, kommuner, ministerier, fonde, mf.

Debatten modereres af Esben Marcher, sekretariatschef hos Dansk Live.

Dansk Lives Efterårsseminar finder sted den 28. og 29. oktober. Paneldebatten om frivillighed finder sted lørdag den 29. oktober. 

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her: https://www.tilmeld.dk/nyborg22/forside

Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live. 

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.