Interview: “Vi kan alle lære af hinandens problemstillinger”

17. januar 2022
Interview: “Vi kan alle lære af hinandens problemstillinger”

Foto: Marc Roed

Blandt de fora, der er på programmet for årets online-udgave af Medlemsforum den 22. januar, er tilgængelighedsforum, der tager fat i erfaringer omkring at gå til koncert, når man har et handicap. Tovholder er Annette Riis Mikkelsen, og vi har talt med hende om, hvad der er på programmet.

Der er en række fora på programmet, når Medlemsforum løber af stablen i en online udgave den 22. januar. Blandt dem er tilgængelighedsforum, som Annette Riis Mikkelsen er tovholder for. Vi har talt med Annette om, hvad der er på programmet deltagerne på forum for tilgængelighed.

Du er tovholder for det forum, der handler om tilgængelighed. Hvad kommer især til at være på dagsordenen for deltagerne?

Vi vil I år lægge vægt på gode snakke og sparringer omkring, hvad de forskellige deltagere går og “bokser” med i forhold til tilgængelighed. Vi kan alle lære noget af, om og ud fra hinandens problemstillinger. Tilgængelighed behøver ikke at være en besværlig størrelse, og vi kan helt sikkert i fællesskab gøre det hele lidt mere “spiseligt”, naturligt og selvfølgeligt at gå til.

Hvad synes du er det vigtigste ved at deltage på et forum med sine kollegaer på netop det område?

At man kan vende eventuelle problematikker, opdage nye gode ideer, få aha!-oplevelser, og måske gå derfra med ny inspiration, nye ideer til endnu bedre tilgængelighed på hjemmebane, eller følelsen af at have kunnet bidrage til og med ideer og løsninger.

Hvad glæder du dig mest til ved dette års Medlemsforum?

Jeg havde glædet mig allermest til at sidde fysisk til bords med deltagerne, da det bare giver en helt anden snak og sparring. Husk det er kun tredje gang Tilgængelighed er med som selvstændigt forum. Nu tager vi den online igen på den måde det nu kan blive, men jeg glæder mig stadig meget til at hilse på deltagerne og håber på mange gengangere fra sidst.

Læs mere om Medlemsforum og tilmeld dig her.