Fem nye medlemmer til Dansk Live

24. april 2020
Fem nye medlemmer til Dansk Live

Foto: Kim Matthai Leland

I løbet af foråret har Dansk Live fået fem nye medlemmer i form af Bakkehuset, Bastionen, EventC, Kalundborg Rocker og Midtfyns Festival.

Der kommer løbende nye medlemmer til og Dansk Live har i de sidste par uger sagt goddag til en håndfuld stærke danske koncert- og festivalarrangører. Her følger en kort intro til de nye medlemmer.

Bakkehuset

I Ikast danner musik- og kulturhuset, Bakkehuset, rammen for en bred vifte af koncerter, comedy og kulturtilbud. Bakkehuset ligger i forlængelse Ikast Bio og byens musikskole og har sammen med en række af landets spillesteder stort fokus på talentudvikling. I år kan Bakkehuset også fejre 25-års jubilæum som musik- og kulturhus.

Læs mere om Bakkehuset her.

Bastionen

Bastionen er Nyborgs musikteater og kulturhus beliggende i byens historiske teaterbygning fra 1897. På den gamle teaterscene præsenteres musik, teater, debatter og andre kulturaktiviteter for publikum i alle aldre. Bastionens mangfoldige liv er båret af ildsjæle, der er med til at sikre kulturoplevelser for nyborgensere og dem der ellers måtte lægge vejen forbi.

Læs mere om Bastionen her.

EventC

I Fredericia præsenterer eventbureauet, EventC, et stærkt udbud af koncerter og andre kulturelle arrangementer året rundt, med alt fra intimkoncerter, foredrag og comedy til store koncerter med op til 6.000 gæster. EventC har gode samarbejder med kommunen, lokale foreninger og erhvervslivet om arrangementerne.

Læs mere om EventC her.

Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker præsenterer højaktuelle navne på scenen ved Kalundborg Fjord. Festivalen startede i år 2000 og er vokset støt siden. Kalundborg Rocker har en stærk forankring i de lokale sportsforeninger, og er en festival for hele familien.

Læs mere om Kalundborg Rocker her.

Midtfyns Festival

Midtfyns Festivalen er vækket til live igen ved Dyrskuepladsen i Ringe, som fra 1976 til 2003 dannede rammen for festivalen. Blandt Midtfyns Festivalens kerneværdier er arbejde med ildsjælene, der skal give sammenhold på tværs af det fynske lokalområde og i foreninger. Sidste år kunne Midtfyns Festivalen åbne dørene for knapt 2000 festivalgæster.

Læs mere om Midtfyns Festival her.

Vi ser frem til samarbejdet med de nye medlemmer!