Få styr på det praktiske: Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2022

25. april 2022
Få styr på det praktiske: Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling 2022

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling samler landets koncertarrangører til orientering og debat om ledelse, politik og strategisk udvikling i livebranchen. Årsmødet er lige om hjørnet, og du får her et overblik over alt det praktiske.

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling finder sted den 29. og 30. april i Amager Bio. Programmet er klar, og her får du et overblik over det praktiske, som er godt at vide i forhold til Årsmødet.

Hvor og hvornår?

I år finder Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling finder sted i Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S. Vi starter programmet med ankomst og registrering i Amager Bios foyer kl. 13.00 for spillesteder og 14.30 for de resterende deltagere. Lørdag starter dagens program med morgenkaffe kl. 09.30, og vi runder Årsmødet af med middag og fest samme aften.

Hvad er der på programmet?

Fredagens program starter med paneldebat under temaet “Fremtidens spillesteder”, der er særligt rettet mod spillestedsledere. Herefter er der fælles velkomst med Stinus Lindgreen, sundhedsordfører i Radikale Venstre samt formand for Folketingets Epidemiudvalg. Efter en pause er der generalforsamling efterfulgt af middag og fest.

Lørdag vil der være netværksmøder for henholdsvis bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsledere og direktører samt medarbejdere og frivillige. Herefter vil der være forskellige faglige oplæg og workshops afsluttet med middag og fest.

Programmet findes her eller i “CM Events”-app’en, der kan downloades gratis i App Store og Google Play. Du logger ind ved at bruge den email, du har tilmeldt dig Årsmødet 2022 med, og herefter kan du tilgå programmet samt yderligere information omkring din tilmelding.

Transport

– Bil

Der er ingen parkeringsplads tilknyttet Amager Bio og BETA, og det kan være svært at finde en ledig offentlig parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at tage offentlig transport til og fra Amager Bio, hvor der både er bus og metro i nærheden.

– Bus

Linje 5C og 250S stopper 150 m fra Amager Bio. Stå af ved krydset mellem Øresundsvej og Amagerbrogade.
Linje 77 stopper 100 meter fra Amager Bio. Stå af ved Amagerbrogade/Musiktorvet

– Metro

Metrostationen Amagerbro st. er 800 meter fra Amager Bio. Herfra er det muligt at tage bus 5C eller 250S til Øresundsvej, hvorfra der kun er 150 meter til Amager Bio.

Metrostationen Lergravsparken St. er 800 meter fra Amager Bio. Herfra er det muligt at tage bus 77 til Amagerbrogade, hvorfra der kun er 100 meter til Amager Bio.

Deltagerliste

Er du nysgerrig på, hvem der deltager på Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling kan du se deltagerlisten her.

Bemærk, at listen kun viser de deltagere, der har valgt at være synlige på den offentlige deltagerliste i forbindelse med tilmelding.

Del dit Årsmøde med os

Vi vil så gerne følge med i jeres besøg på Dansk Lives Årsmøde. Har I lyst til at dele billeder og videoer med os, kan I tagge Dansk Live med @dansklive.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med Årsmødet, er du velkommen til at kontakte Anne Thomsen på anne@dansklive.dk eller Signe Hemmingsen på signe@dansklive.dk. Har du spørgsmål under Årsmødet er hele Dansk Lives sekretariat tilstede, og her er det også Anne og Signe, der har det store forkromede overblik over Årsmøde og generalforsamling.

Læs mere om Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling her.