Få redskaberne til god arbejdskultur på Dansk Lives Efterårsseminar

23. september 2022
Få redskaberne til god arbejdskultur på Dansk Lives Efterårsseminar

Louise Dinesen Foto: Mads Stigborg

Lær om, hvordan du opbygger og sikrer en god arbejdskultur i din organisation, når erhvervs- og krisepsykolog, Louise Dinesen, besøger Dansk Lives Efterårsseminar, der finder sted den 28. og 29. oktober på BASTIONEN i Nyborg. 

God arbejdskultur er vigtig for tiltrækning, fastholdelse og engagement af alt fra ansatte og frivillige til leverandører og kunder. Kultur påvirker også organisationers omdømme, evne til at tiltrække midler og evnen til at bevare relationer. Til at hjælpe med at give livearrangørerne redskaberne til at skabe og værne om en god arbejdskultur, besøger erhvervs- og krisepsykolog, Louise Dinesen, Dansk Lives Efterårsseminar. 

Louise Dinesen er erhvervspsykolog med speciale i kriseledelse og kultur i organisationer og har i mange år udviklet det indviklede i arbejdslivet. Louise har også arbejdet med organisationer, som stod over for vanskelige kulturelle og ledelsesmæssige udfordringer. I flere år har Louise også været ekstern lektor på Københavns Universitet, hvor hun har undervist i arbejds- og organisationspykologi og kvalitativ metode og har siden 2017 været tilknyttet film- og scenekunstbranchen i deres arbejde med at skabe en mere tryg og værdig arbejdskultur. Ved siden af alt dette rådgiver Louise også Forsvarets ledelse inden for ledelse og organisationsudvikling og er redaktør på Tidsskriftet, Erhvervsspykologi. 

Louise Dinesens oplæg om god arbejdskultur er en del af fredagens program. 

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Efterårsseminar 2022 her.

Dansk Lives Efterårsseminar er for medlemmer af Dansk Live. 

Dansk Lives Efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.