Efterårsseminar 2019 i Fredericia

5. juni 2019
Efterårsseminar 2019 i Fredericia

Tøjhuset og Ungdommens Hus i Fredericia lægger hus og rammer til Dansk Lives Efterårsseminar d. 25.-26. oktober 2019 med blandt andet fokus på frivillighed.

Tøjhuset og Ungdommens Hus i Fredericia lægger hus og rammer til Dansk Lives Efterårsseminar d. 25.-26. oktober 2019. Seminaret samler medlemmer af Dansk Live til inspiration, netværk og udvikling i livebranchen – og denne gang med et særligt fokus på frivillighed, som vi har sat en hel dag af til. Men der vil naturligvis også være masser af andre spændende emner på programmet.

Efterårsseminaret foregår blandt andet på Tøjhuset, som også er angivet (nr. 23) på denne ældre oversigt over fæstningsbyen Fredericia.

Tilmeldingen er åbnet

Tilmeldingen til de to dage er nu åbnet og for at gøre det attraktivt for frivillige og medarbejdere koster en partoutbillet inkl. forplejning denne gang 850 kr. (ex. moms). Det vil også være muligt at tilmelde sig enkeltdage.

Se det foreløbige program og tilmeldingsmulighederne på  www.tilmeld.dk/fredericia19

Inspiration og gode netværksmuligheder

Efterårsseminaret giver Dansk Lives medlemmer mulighed for at mødes og drøfte aktuelle udfordringer samt få inspiration til arbejdet og den videre udvikling som koncertarrangør. Hvor årsmødet havde fokus på ledelse, strategi og politik, vil vi med efterårsseminaret sætte fokus på de nøglefunktioner blandt koncertarrangører – fx frivillighed, booking, kommunikation og markedsføring, bæredygtighed osv. Vi fortsætter også de gode erfaringer med netværksmøderne fra Årsmødet og udvider med et nyt, så der ud over netværk for ledere og bestyrelsesmedlemmer, også vil være et fælles netværk for medarbejdere og frivillige.

“Vi er rigtig glade for at Sune igen har lyst til at engagere sig i et Dansk Live seminar. Han var drivkraften bag vores succesfulde Årsmøde på Tobakken i 2018 og er klar til endnu et seminar i sin nye stilling som leder af Tøjhuset i Fredericia.” siger Esben Marcher fra Dansk Live.

Fokus på frivillighed

Frivillighed er helt centralt for at drive koncertaktiviteter og der er en stærk tradition for at engagere frivillige i livebranchen. På seminarerne har der også tidligere være fokus på frivillighed. I evalueringerne har der dog været efterspurgt, at der bliver sat mere tid af til emnet. Derfor giver vi på Efterårsseminaret mere plads til emnet og har afsat en hel dag til at komme omkring frivilligheden.

Sammen med gode kræfter fra både spillesteder og festivaler stykker vi en stærk dag sammen med fokus på de mange aspekter ved det frivillige arbejde – fra rekruttering til arbejdet med motivation, udvikling, konflikter, ledelse osv. Vi du gerne bidrage til dagens udformning, så kontakt Michael Folmer Wessman (michael@dansklive.dk) fra sekretariatet og hør nærmere.

Fredericia som koncert- og musicalby

Efterårsseminaret besøger Fredericia, der som gammel fæstningsby har historien med sig. Gaderne ligger vinkelret på hinanden og byen er omkranset af et af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg fra 1600-tallet.

Ud over den historiske kulturarv kan byens og områdets indbyggere fornøje sig med en række musikalske aktiviteter året igennem, herunder
Tøjhuset der er Fredericias spillested og som præsenterer en bred vifte af koncerter (ca. 200 årligt) til både det unge, det modne og det ældre publikum. Tøjhuset har til huse i et gammelt pakhus og var tidligere også kendt som det Bruunske Pakhus.

Ungdommens Hus er den vilde lillebror, der både fungerer som koncertsted og samlingsstedet for Fredericias unge i alderen 15-25 år. Ud over scener og cafe er der øvelokaler, skatefaciliteter, atelier, biograf mv.

I området omkring Lillebælt finder man også Rock Under Broen der i år samler mere end 20.000 publikummer og gæster til en festlig dag i juni med de største danske musiknavne i skyggen af Lillebæltsbroen.

Endelig kommer man ikke uden om at Fredericia også er blevet musicalbyen med Fredericia Teater som succesfuldt foregangsteater. Derudover tilbyder Fredericia friluftsscene på kastellet og koncerter i eksercerhuset, festuge, Jazzfestival, Sommerrock mv.