Dansk Lives Årsmøde: Hvordan fanger man tidsånden, når verden er i vild forandring?

4. april 2023
Dansk Lives Årsmøde: Hvordan fanger man tidsånden, når verden er i vild forandring?

Rune Dalgaard, strategic director & partner i Advice, besøger Dansk Lives Årsmøde, der finder sted den 21. og 22. april, for at gøre deltagerne klogere på, hvorfor fællesskaber kan hjælpe os med at navigere i en tid med mange kriser. 

På Dansk Lives Årsmøde den 21. og 22. april vil Rune Dalgaard, strategic director & partner i Advice, lægge vejen forbi og fortælle om, hvordan man navigerer i det opbrud vi lever i, og hvorfor fællesskaber både er udfordringen og løsningen på det mange af os søger. Vi har bedt Rune Dalgaard om at løfte lidt af sløret for, hvad der er i vente, når han besøger Dansk Lives Årsmøde. 

Vil du starte med at fortælle kort om dig selv?

Som helt ung var jeg en glad amatør trommeslager – men det er efterhånden længe siden, og siden har jeg brugt mere tid på universitetet og senere hen som strategisk rådgiver og direktør i kommunikations- og reklamebureauet Advice.

Jeg interesserer mig for alt muligt, men især nok for hvordan verden forandrer sig i disse år – de er de vildeste i min levetid.

Hvor ser vi allerede nu det største skift, når det kommer til tendenser i samfundet?

Vi står i en opbrudsfase hvor alt nærmest er i spil – vores måde at leve på, vores verdensorden, den mad vi spiser, vores syn på tryghed, demokrati og nærmest alt muligt andet. Over alt andet er klimaudfordringen og biodiversitet den enkelte stående største udfordring, men derudover er tiden med rette blevet betegnet som en poly-krise – et sammenfald med mange relaterede kriser.

Hvordan imødekommer man bedst muligt den her brydningstid som arrangør i kulturlivet?

Man skal som andre virksomheder interessere sig dybt for de strømninger og tendenser som forandringerne i verden resulterer i og meget vigtigt beslutte sig for at være en del af løsningen og ikke en del af problemet uanset om vi taler lighed mellem køn, klima, ulighed, selvrealisering eller andre store dagsordner. 

Læs mere og tilmeld dig Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling her.

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er præsenteret i samarbejde med Ticketmaster. 

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er for medlemmer af Dansk Live.