Dansk Lives Årsmøde: Få bedre forståelse for de politiske processer

15. februar 2024
Dansk Lives Årsmøde: Få bedre forståelse for de politiske processer

Oplev Kasper Sand Kjær på Årsmødet i Svendborg, hvor han gør dig klogere på de politiske beslutningsprocesser, og hvordan du kan påvirke dem.

Læs mere om Dansk Lives Årsmåde og tilmeld dig her

Lokal- og nationalpolitiske beslutninger påvirker festivaler og spillesteder på mange områder, men processerne omkring dem kan være at gennemskue, hvis man ikke er vant til at arbejde politisk.

På Dansk Lives Årsmøde den 15.-16. marts i Svendborg kan du blive klogere på, hvordan det politiske maskineri fungerer, og hvordan du bruge det i dit arbejde.

Det er nemlig udgangspunktet for Kasper Sand Kjærs oplæg. Kasper er mangeårigt socialdemokratisk folketingsmedlem og driver i dag driver firmaet POLbureau.

I den anledning fortæller han her, hvad du kan forvente dig af hans oplæg.

Hvad kommer dit oplæg på Årsmødet til at handle om?

– For mange kan politiske beslutninger virke uigennemskuelige; som om de bliver foretaget i en mystisk sort boks. Jeg vil prøve at lette på låget til boksen og give deltagerne en bedre forståelse for de politiske processer.

Hvad er især vigtigt, hvis man som festival eller koncertsted vil forsøge at påvirke politiske beslutninger?

– Det er selvfølgelig en fordel at kunne stå sammen med andre som branche, fx i en organisation som Dansk Live, når det gælder landspolitiske sager. Ellers kan man som lokal kulturorganisation engagere sig i kommunal- og regionalpolitiske dagsordner og have dialog med folketingspolitikere, der repræsenterer ens lokalområde i Folketinget.

Hvad kan deltagerne forvente at tage med sig videre?

– Populært sagt får de et par briller, så de nemmere kan gennemskue processerne. Forhåbentlig får de mere indsigt i, hvordan de politiske beslutninger bliver til og lyst til at deltage i dem.

Dansk Lives Årsmøde præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.

Læs også

Se mere ikon