Dansk Lives Årsmøde: Alle skal føle sig velkomne og repræsenteret

8. februar 2024
Dansk Lives Årsmøde: Alle skal føle sig velkomne og repræsenteret

På Årsmødet gør Erkan Cakmak dig klogere på, hvordan du kan mobilisere lokale ungdomsmiljøer og engagere nye ungesegmenter som frivillige på dit spillested eller festival.

Læs mere om Dansk Lives Årsmåde og tilmeld dig her

Til Dansk Lives Årsmøde den 15.-16. marts i Svendborg står Alexander Engel fra Restage og Erkan Cakmak fra Restage og Sony Music bag en workshop om, hvordan man kan rekruttere frivillige fra sit lokale ungdomsmiljø.

I den anledning har vi snakket med Erkan om, hvad du kan forvente, hvis du deltager i workshoppen, og hvilke værktøjer deltagerne tager med sig videre.

Hvis man spørger dig, hvad er så det vigtigste, når man arbejder med at engagere unge i livebranchen?

– Det er vigtigt at levere indhold, der resonerer med den unge målgruppe – musik, kunstnere og oplevelser, som de kan relatere til, og som spejler deres interesser og kulturelle trends – samtidig med at sikre, at alle føler sig velkomne og repræsenteret, uanset køn, etnicitet, seksualitet eller baggrund. Det er essentielt for at unge vil engagere sig.

Hvad er fokus for jeres oplæg og workshop på Årsmødet?

– Fokus er at oplyse deltagerne om vigtigheden af ungdomsengagement i livebranchen, præsentere best practices, diskutere trends og overveje de udfordringer og muligheder, som branchen står overfor.

Hvilke værktøjer kan deltagerne forvente at tage med sig videre?

– Handlingsplaner: Konkrete skridt, man kan følge for at tiltrække og engagere unge i livebranchen.

Netværk: Forbindelser til andre professionelle, som kan være værdifulde for fremtidige samarbejder og support.

Viden og forståelse: En dybere forståelse af den yngre generations behov og forventninger samt indsigt i, hvordan man kan kommunikere og engagere sig med dem effektivt.

Dansk Lives Årsmøde præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.

Læs også

Se mere ikon