Dansk Live præsenterer paneldebatter på SPOT+

1. maj 2019
Dansk Live præsenterer paneldebatter på SPOT+

Hvilke fordele er der i at tænke diversitet og mangfoldighed ind i sin organisation? Og hvilke udfordringer har nye koncertarrangører i Danmark? Det skal diskuteres, når Dansk Live inviterer til debat under årets SPOT Festival.

På årets SPOT Festival præsenterer Dansk Live som en del af SPOT+ to paneldebatter under heldagsseminaret, Musik og eventkultur i Danmark. Paneldebatterne sætter blandt andet fokus på mangfoldighed i musikbranchen og vilkår for nye danske livearrangører.

Paneldebatterne finder sted fredag den 3. maj i Suecia og består af:

10.00-11.00: Strategier mod en mere mangfoldig musikbranche

Dansk Live udgav sidste år en rapport med syv anbefalinger til en mere mangfoldig musikbranche. Hvordan implementeres disse og hvorfor bør man udvikle mangfoldighedsstrategier? Er der en forbindelse mellem diversitet, innovation og vækst, og bør man indarbejde diversitet i sin forretningsforståelse? Dansk Live indbyder til inspirationsfortællinger fra panelet om diversitet i musikbranchen i praksis.

I panelet er:

Cecilie Nørgaard, Direktør i Mangfold
Piet Breinholm, Spillestedsleder
Alice Audrey Townsend, Tuborgfondet
Poul-Henrik Jensen, Næstformand, Tønder Festival
Alexander Rasten, Projektleder, Dansk Live (moderator)

11.00-12-00: De nye kulturproducenter og arrangører

I de seneste år har vi i Danmark fået en lang række nye festivaler og arrangører. Udgangspunktet for de nye arrangementer er som regel entusiasme omkring musikken. Men er entusiasmen omkring musikken nok på den lange bane og hvilke udfordringer findes der for disse arrangører? Dansk Live inviterer en række af de nye arrangører til at svare på disse spørgsmål og komme med deres ønsker til fremtiden.

I panelet er:

Marc Facchini, Midsommer Festival
Mille Møller Nielsen, leder, Frivilligdivisionen, Alive Festival
Tilde H. Byrielsen, Kvinder i Musik
Jonas Pors, AvernaX
Esben Marcher, Sekretariatschef, Dansk Live (moderator)

Læs mere om paneldeltagere og seminaret, Musik- og eventkultur i Danmark her.