Dansk Live og Ticketmaster forlænger samarbejdet

14. april 2023
Dansk Live og Ticketmaster forlænger samarbejdet

Ticketmaster er eksklusiv partner på Dansk Lives Årsmøde og Efterårsseminar og vil fortsat bidrage med faglig viden til Dansk Lives medlemmer.

Ticketmasters bidrag til Dansk Live går ud på at dele viden om fans og kulturforbrugere, deres vaner og ønsker. Om at dele holdninger og ideer om nye former for services – om data, prissætning, sociale medier, om snørklet teknologi eller simpel praktik; hvad der nu end måtte være aktuelt. Indgå i dialog om udfordringer og muligheder i en krævende og levende branche. Om at finde løsninger, udfordre hinanden og gøre hinanden klogere.

I snart et årti har Ticketmaster bakket op om Dansk Live. Opbakningen fortsætter nu, samtidig med at Ticketmaster fortsat vil yde deres bidrag og deltage i debatterne. God, åben og ærlig dialog medvirker til at styrke og udvikle.

Samarbejdet gør begge parter bedre – Ticketmaster bidrager til medlemmernes faglige viden. Den nære relation og forståelse mellem arrangør og billetformidler er både til gavn for Dansk Lives medlemmer og Ticketmaster, og det er nøglen til at styrke billetsalget hos arrangørerne. Derfor glæder det Jakob Lund, der er direktør for Ticketmaster Danmark, at samarbejdet fortsætter:

Naturligvis, naturligvis fortsætter Dansk Live og Ticketmaster det mangeårige samarbejde. Vi gør hinanden bedre, når vi åbent og konstruktivt søger dialog og relationer. Når vi diskuterer udfordringerne og søger løsninger – rykker vi os, både hver for sig og sammen. Ticketmaster vil fortsat være aktive til Dansk Lives arrangementer og stå til rådighed for sparring”.

Også Esben Marcher, der er direktør i Dansk Live, ser frem til at tilbyde medlemmerne viden om den seneste udvikling på området på Dansk Lives Årsmøde og Efterårsseminar. 

Jeg er glad for, at vi kan fortsætte samarbejdet med Ticketmaster. For Dansk Live er det vigtigt med gode relationer på tværs af branchen, og jeg glæder mig til, at vi sammen med Ticketmaster kan skabe gode arrangementer for medlemmerne af Dansk Live og sikre at de får adgang til viden og data, der kan hjælpe dem i deres udviklingsarbejde”, siger han. 

Ticketmaster er til stede på Dansk Lives Årsmøde, der finder sted den 21. og 22. april i Næstved.