Dansk Live lancerer ny podcast

28. september 2022
Dansk Live lancerer ny podcast

I en ny podcast sætter Dansk Live fokus på de emner, der ligger øverst på dagsordenen hos festivalerne og spillestederne. Podcasten hedder Koncertarrangørerne, og du kan lytte til de to første afsnit nu. 

Mange har en idé om, hvad det vil sige at være koncertarrangør. Det kan dog være svært at kende nuancerne i det mangefacetterede arbejde, som det indebærer, når man arrangerer festivaler og koncerter. Til at give et indblik i de faktorer og udfordringer, der præger livearrangørernes virkelighed, lancerer Dansk Live nu en ny podcast, Koncertarrangørerne. 

Koncertarrangørerne tager fat i nogle af de områder, som er øverst på livearrangørernes dagsorden og giver et indblik i maskinrummet hos festivalerne og spillestederne. Her er der plads til at få detaljerne med i til tider komplekse problematikker, diskutere de konsekvenser, der kan følge og se på potentielle løsninger. 

Bag mikrofonen er Dansk Lives kommunikations- og presseansvarlige, Marie Louise Fuglsang-Damgaard, og sekretariatschef Esben Marcher. Løbende vil der også blive inviteret gæster indenfor i studiet. Om den nye podcast siger Marie Louise Fuglsang-Damgaard:

Når Esben går i brechen for livearrangørerne og stiller op for pressen eller har møde med politikerne, er der som regel kun kort tid til at formidle en problematik. Det betyder ofte, at detaljerne og de vigtige mellemregninger ofres, og det er ærgerligt for det store billede i formidlingen af livearrangørernes arbejde. Her er en podcast et rigtig godt format. Derfor har vi i Dansk Live taget initiativ til Koncertarrangørerne, der først og fremmest er et værktøj i kommunikationsværktøjskassen, når vi har dialog med beslutningstagerne og andre interesserede, men som også skal tjene som en generel orientering omkring, hvad der rører sig hos livearrangørerne”, siger hun. 

De to første afsnit af Koncertarrangørerne er ude nu og dykker ned i de seneste tal fra Danmarks Statistik, den kommende Musikhandlingsplan og manglen på frivillige. 

Lyt til Koncertarrangørerne her:

Apple podcast

Spotify

Buzzsprout