Dansk Live inviterer til frivilligtræf for festivaler og udendørs arrangører

25. maj 2023
Dansk Live inviterer til frivilligtræf for festivaler og udendørs arrangører

Smukfest Foto: Tina Sørensen

Kom med til en dag fuld af inspiration og vidensdeling med dine kolleger, når Dansk Live retter fokus mod fællesskab og frivillighed den 8. oktober 2023.

Frivillighed er en af grundstenene i det danske festivallandskab og en helt essentiel del af festivalernes samfundsværdi og sammenhængskraft. Efter flere svære år for festivaler og andre udendørs arrangører oplever stort set alle dog udfordringer med at rekruttere, motivere og fastholde frivillige kræfter. Vi skal have de frivillige tilbage, og det kan vi hjælpe hinanden med.

Derfor dedikerer vi denne dag til jer, der arbejder med alle aspekter af frivillighed. Tag dine kolleger under armen og få inputs til ledelse, rekruttering og fastholdelse af frivillige og alt det imellem. Målgruppen er jer der som frivillige eller lønnede medarbejdere arbejder med frivillighed.

Dagen

Glæd jer til en dag med faglige drøftelser, netværk og mulighed for at møde dine kolleger fra andre festivaler.

Dagen består først og fremmest af interne drøftelser og deling af best practices, fifs og sparring om aktuelle problemstillinger. I løbet af dagen vil I også høre oplæg med nogle af de skarpe folk fra medlemsskaren, der arbejder med frivillighed, og som vil dele ud af deres mange erfaringer.

Derudover vil I også få inspiration fra idrættens verden. Vi får nemlig besøg af DGI, som sidste år skulle rekruttere 4.500 nye frivillige til Landsstævnet i Svendborg. Jesper Larsson, som var ansvarlig for den manøvre, kommer og fortæller, hvordan han greb den opgave an.

Tilmeld dig Frivilligtræf 2023

Det praktiske

Frivilligtræffet foregår lørdag den 8. oktober fra kl. 10.30 til 18.00 i det smukke Eksercerhuset, en del af Tøjhuset, i Fredericia.

Arrangementet er gratis, og der vil være forplejning hele dagen (frokost, kaffe og vand). I skal til gengæld selv finde til Fredericia og Eksercerhuset, som dog ligger centralt og smukt placeret ved vandet.

Frokosten er vegetarisk – skriv i kommentarfeltet, hvis I har nogen allergier.

Tilmelding

Tilmeld dig Frivilligtræf 2023

Der er pt. et maks. på 7 deltagere pr. festival.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Signe Hemmingsen fra Dansk Live på signe@dansklive.dk.