Dansk Live inviterer til efterårsseminar i Aalborg og Nibe

18. august 2021
Dansk Live inviterer til efterårsseminar i Aalborg og Nibe

For første gang i to år kan Dansk Live samle koncertarrangører, festivaler og spillesteder til det traditionsrige efterårsseminar. Seminaret foregår i år den 29.-30. oktober på Skråen i Aalborg og hos Nibe Festival.

Traditionen tro samles Dansk Lives medlemmer til en weekend med faglige netværk, fora og workshops. De to dage giver også mulighed for kollegial sparring og ikke mindst fysisk samvær og møder, som efter halvandet års coronanedlukninger i den grad er tiltrængt.

Seminaret starter fredag den 29. oktober med rundtur i Aalborg med besøg hos en række af byens Dansk Live-medlemmer; 1000Fryd, HUSET i Hasserisgade og Studenterhuset Aalborg. Fredagens hovedprogram foregår på Skråen med blandt andet fælles opsamling på coronakrisen.

Lørdag fortsætter seminaret hos Nibe Festival, hvor programmet byder på rig mulighed for at få drøftet de forgangne måneder og fremtiden med kolleger. Arrangørerne samles både i netværksgrupper og fagspecifikke fora, og der vil være faglige workshops om blandt andet grøn omstilling og mangfoldighed.

Dansk Lives efterårsseminar præsenteres i samarbejde med Koda og Ticketmaster.

Seminaret er et tilbud til Dansk Lives medlemmer.