Dansk Live inviterer beslutningstagere til gå-hjem-møde

21. september 2021
Dansk Live inviterer beslutningstagere til gå-hjem-møde

Beslutningstagere tager et kig ind i fremtiden for livemusikken, når Dansk Live i dag inviterer til gå-hjem-møde på Hotel Cecil.

Dansk Live samler i dag politikere og beslutningstagere på Hotel Cecil for at se på fremtiden for livebranchen efter en tid med nedlukning og restriktioner under corona. Til at hjælpe med at give et overblik over den senere tids konsekvenser for livebranchen, deltager aktører fra festivaler, spillesteder, koncertarrangører samt repræsentanter for artisterne.

Til at give et indblik i hverdagen før og efter corona for to af landets festivaler, deltager direktør for Jelling Musikfestival og medlem af Dansk Lives bestyrelse, Line Mosfelt samt adm. direktør for Roskilde Festival, Signe Lopdrup. Også spillestedernes udfordringer før og efter corona vil være på dagsordenen for dagens møde. Her vil Ditte Sig Kramer, kommunikationschef i VEGA og medlem af Dansk Lives bestyrelse samt Martin Røen, daglig leder på Godset, fortælle om deres erfaringer gjort under corona og give et billede af det arbejde, der venter spillestederne efter corona.

Derudover vil Jesper Christensen, Managing Director i Live Nation Danmark bidrage med et både nationalt og internationalt perspektiv og give indsigt i, hvordan corona har påvirket og stadig påvirker den internationale koncertbranche. Også artisterne vil være repræsenteret, når Sara Indrio, formand for Dansk Artist Forbund, gør deltagerne klogere på, hvilke udfordringer man har stået og fortsat står overfor, som udøvende kunstner.

Om gå-hjem-mødet siger Esben Marcher, Sekretariatschef i Dansk Live:

Coronakrisen er ovre, men for mange koncert- og festivalarrangører ligger der et stort oprydningsarbejde forude. Nu handler det om se fremad og arbejde for, at sikre fremtiden for den danske livebranche. Vi glæder os til at mødes med politikerne og repræsentanter for ministerier og styrelser for at diskutere, hvordan vi bedst muligt får skabt sikker grund under livebranchen.

Gå-hjem-mødet er målrettet politikere, ministerier og styrelser, hvor Dansk Live giver mulighed for at få et overblik over, hvad der rører sig i livebranchen, dens virkelighed og udfordringer.