Dansk Live holder Årsmøde og generalforsamling 2022 i København

1. april 2022
Dansk Live holder Årsmøde og generalforsamling 2022 i København

Amager Bio i København danner rammerne, når medlemmer af Dansk Live mødes den 29. og 30. april til Årsmøde og generalforsamling 2022. Der er nu åbent for tilmelding.

Traditionen tro mødes medlemmer af Dansk Live i april til Årsmøde og generalforsamling, hvor ledelse, politik og strategisk udvikling i livebranchen er øverst på dagsordenen. Med indspark fra politiske aktører og repræsentanter fra organisationer samt kultur- og erhvervsliv vil deltagerne få indsigt i og mulighed for at drøfte aktuelle tendenser og problemstillinger. Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling finder i år sted i Amager Bio i København, og der er nu åbent for tilmelding.

Læs mere og tilmeld dig her. Programmet for Dansk Lives Årsmøde præsenteres løbende.

Generalforsamling

Dansk Lives generalforsamling finder sted fredag kl. 17.00-19.00. Som medlem er det gratis udelukkende at tilmelde sig generalforsamling uden forplejning. Jf. vedtægterne kræver det tilstedeværelse til generalforsamlingen at stemme ved valg til bestyrelse mv.

Har man et emne, man ønsker behandlet på generalforsamlingen eller har spørgsmål til eventuel kandidatur til bestyrelsen, kan man kontakte Sabrina Højbjerg på sabrina@dansklive.dk.

Tilmelding, overnatning og pris

Pris for deltagelse i Årsmødet er 695 DKK ex. moms for en partoutbillet uden forplejning og 1395 DKK ex. moms med forplejning. Det er også muligt at købe endagsbillet til enten fredag (325 DKK ex. moms) eller lørdag (450 DKK ex. moms) og vælge tilhørende forplejning. Til dem, der ønsker det, kan man booke overnatning på hotel med rabatkode. Rabatkoder modtager man ifm. ordrebekræftelse på tilmelding.

Læs mere om hoteller og priser her.

Sidste frist for tilmelding til Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er søndag den 10. april 2022. Læs mere og tilmeld dig her.

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling er for medlemmer af Dansk Live.

Dansk Lives Årsmøde og generalforsamling præsenteres i samarbejde med KODA og Ticketmaster.