Dansk Live deltager i paneldebatter på SPOT+

15. september 2021
Dansk Live deltager i paneldebatter på SPOT+

Læring ovenpå coronakrisen og repræsentation i musikbranchen er på dagsordenen, når Dansk Live deltager i to paneldebatter på SPOT Festivals netværks- og konferencedel, SPOT+.

Når SPOT Festivals netværks- og konferencedel, SPOT+ løber af stablen under denne uges SPOT Festival i Århus, er det med deltagelse fra to repræsentanter fra Dansk Live. I debatterne, der finder sted på Radisson Blue-hotellet i Århus, skal der blandt andet diskuteres, hvad vi lærte af coronakrisen i koncert- og festivalbranchen samt hvordan vi forbedrer repræsentation i den danske musikbranche.

Post-COVID-19: Hvad lærte vi?

Sekretariatschef i Dansk Live, Esben Marcher, deltager i paneldebat om, hvad vi lærte af coronakrisen i koncert- og festivalbranchen. Debatten finder sted den 16. september kl. 12.30 i Radisson Blu Room 5 + 6.

Om paneldebatten skriver SPOT+:

Covid-19 fik for alvor trukket bremsen på verdens event- og festivalmaskine. Den hårde opbremsning fik alvorlige følger for især den danske live-branche. Nu er vi efterhånden omme på den anden side, og derfor har vi samlet et panel, bestående af en række af de repræsentanter, der sad i ”situationsrummet” til en debat om hvad vi lærte af krisen.”

Panel:

Jimmi Riise/United Stage, Danske Agenters Sammenslutning
Sara Indrio/Dansk Artistforbund
Esben Marcher/Dansk Live
Jesper Bay/Danske Koncert- og Kulturhuse
Gunnar Madsen/SPOT Festival
Anna Porse/Seismonaut (Moderator)

Hvordan forbedrer vi repræsentation i den danske musikbranche?

Ansvarlig for diversitet og talentudvikling, Alexander Rastén Rydberg, sidder i panelet, når der skal snakkes repræsentation i musikbranchen. Debatten finder sted den 17. september kl. 12.00 i Radisson Blu Room 1 + 2.

Om paneldebatten skriver SPOT+:

”Hvorfor er arbejdet for forbedret repræsentation vigtigt, og hvad kan vi aktivt gøre for at inddrage det i vores arbejdsliv? Med afsæt i paneldeltagernes arbejde vil vi diskutere spørgsmål vedrørende den aktuelle repræsentation i musikbranchen. Der vil blive snakket om løsningsforslag og konkrete tiltag til øget fokus på problemstillingerne og forbedret repræsentation i den danske musikbranche.”

Panel:

Alexander Rastén Rydberg // Dansk Live
Anne Dalby // SNYK
Sofie Westh // Another Life
Tess Skadegård Thorsen // Københavns Universitet
Rosa Yahiya // Another Life (Moderator)

Læs mere om programmet til SPOT+ her.