Dansk Live bød hele ti nye medlemmer velkommen i 2021

22. december 2021
Dansk Live bød hele ti nye medlemmer velkommen i 2021

Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Ritzau Scanpix

I 2021 havde Dansk Live den store glæde at byde Foreningen Folkemødet, AiaSound Festival, Freetown Festival, Generator, Musik på Plænen, Nykøbing F. Teater, Guldborgsund Hallerne, Bakkefest, Fyrværkeri Festival og GUF/Strib Vinter Festival velkommen til medlemsskaren.

2021 var på mange måder et begivenhedsrigt år, hvor corona desværre var et uundgåeligt tema. Dog var 2021 også året, hvor hele ti nye medlemmer sluttede sig til kredsen af medlemmer i Dansk Live. Et stort og hjerteligt velkommen til Foreningen Folkemødet, AiaSound Festival, Freetown Festival, Generator, Musik på Plænen, Nykøbing F. Teater, Guldborgsund Hallerne, Bakkefest, Fyrværkeri Festival og GUF/Strib Vinter Festival.

Foreningen Folkemødet

Folkemødet afholdes årligt i juni i Allinge på Bornholm og er en demokratisk fest med åbne arrangementer, hvor alle kan deltage. I løbet af Folkemødet kan publikum deltage i debatter, sang og samtaler i telte, på skibe, i restauranter, caféer og under åben himmel rundt omkring i Allinge. Folkemødet bliver til i samarbejde med foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Folkemødet blev holdt for første gang i sommeren 2011 med inspiration fra den svenske politikeruge Almedalsveckan.

Læs mere om Foreningen Folkemødet her.

Freetown Festival

Freetown Festival er en festival, der finder sted på Christiania i København. Festivalen hylder kunstneriske udtryk, fællesskaber og mangfoldighed og præsenterer kultur og musik fra kunstnere fra hele verden. Festivalen udfolder sig på 21 scener, i gader, på pladser, i cirkusvogne, på vandet og i telte rundt omkring på hele Christiania. Freetown Festival fejrer Christianias 50-års jubilæum i 2022.

Læs mere om Freetown Festival her.

Generator Festival

Generator Festival er Odenses årlige studiestartsfestival for alle studerende i Odense. Festivalen arrangeres af foreningen We Celebrate Odense, der er stiftet af Studenterhus Odense, Musikhuset Posten, Slagteriet og Ungdomshuset, og præsenterer over tre dage en række højaktuelle nye danske navne.

Læs mere om Generator Festival her.

AiaSound Festival

AiaSound Festival er en nye festival, der finder sted på Tiøren i København. Festivalen præsenterer en række danske og internationale navne, byder på gastronomiske oplevelser og har ambition om at være Nordens mest bæredygtige festival.

Læs mere om AiaSound Festival her.

Musik på Plænen

“Sjællands hyggeligste havefest” kalder projektgruppen bag havefestivalen Musik på Plænen. Festivalen, der finder sted i Asnæs, var før corona godt på vej mod sin 10. festival og opruster i øjeblikket på både musiknavne og aktiviteter.

Læs mere om Musik på Plænen her.

Nykøbing F. Teater

Nykøbing F. Teater, der er bygget som et rigtigt teater med traditionel stoleopstilling og balkonpladser, præsenterer en vifte af arrangementer. Teatret ligger centralt i Nykøbing og rummer alt fra traditionelle teateropførelser, revyer og koncerter til kongresser.

Læs mere om Nykøbing F. Teater her.

Guldborgsund Hallerne

Guldborgsund Hallerne skaber rammerne for alt fra koncerter, messer til foredrag og generalforsamlinger. Guldborgsund Hallerne, der er de største i Guldborgsund Kommune, byder til dagligt også på en lang række idrætsaktiviteter og aftenskoler.

Læs mere om Guldborgsund Hallerne her.

Bakkefest

Bakkefest finder årligt sted i Gilleleje og præsenterer en lang række af de største danske navne. Bakkefest er en traditionsrig fest med boder, skydetelte og karruseller sammen med musikken. Bakkeselskabet, som arrangerer festen, blev stiftet i 1918 og kunne dermed for nyligt fejre sit 100-års jubilæum.

Læs mere om Bakkefest her.

Fyrværkeri Festival

Fyrværkeri Festival blev afholdt for første gang i 2011 med det primære formål at præsentere musik og fyrværkerishows i verdensklasse. Fyrværkerifestivalen flyttede i 2018 til Viborg efter fem år i Bjerringbro for at kunne åbne dørene for et større publikum. Fyrværkerifestival arrangeres af foreningen Fyrværkerifestivalens Venner, som har til formål at indsamle midler til almennyttige formål.

Læs mere om Fyrværkeri Festival her.

GUF/Strib Vinter Festival

Strib Vinter Festival arrangeres af foreningen GUF, og har siden 1989 været et musikalsk lyspunkt i musiklivets mørke vinterpause. Strib Vinter Festival, der finder sted rundt omkring i Middelfart og omegn, præsenterer en række navne indenfor folkemusik.

Læs mere om GUF/Strib Vinter Festival.

Se alle medlemmer af Dansk Live her.