Brian Mikkelsen besøger Årsmødet i Roskilde

13. januar 2020
Brian Mikkelsen besøger Årsmødet i Roskilde

Adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen Foto: Dansk Erhverv

Adm. direktør i Dansk Erhverv og tidligere kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister, Brian Mikkelsen, lægger vejen forbi, når Dansk Live holder Årsmøde i Roskilde den 17. og 18. april.

Politik og strategisk ledelse er på programmet, når medlemmer af Dansk Live mødes til Årsmøde og Generalforsamling i Roskilde den 17. og 18. april. I den forbindelse lægger repræsentanter fra kultur- og erhvervslivet vejen forbi, herunder blandt andre adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Brian Mikkelsen er adm. direktør i Dansk Erhverv, tidligere kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister og mangeårigt medlem af Folketinget. Til Årsmødet vil Brian Mikkelsen blandt andet tale om kulturpolitikkens placering på den politiske dagsorden, samarbejdet mellem kultur og erhverv samt hvad det kræver af aktørerne i kulturlivet.

Brian Mikkelsen, der til dags dato er danmarkshistoriens længst siddende kulturminister, og som har haft embedet fra 2001-2008, markerede sig i december 2019 i den kulturpolitiske debat med sin udmelding om, at kulturpolitikken ikke bliver taget alvorligt. Her gav den tidligere minister blandt andet udtryk for, at han savnede en prioritering af kulturpolitikken i dansk politik og en større forståelse for kulturens store betydning for fællesskabet.

Vi glæder os til at opleve Brian Mikkelsen på Årsmødet 2020 i Roskilde.

Læs mere om Årsmødet og Generalforsamlingen og tilmeld dig her: www.tilmeld.dk/roskilde20