Bestyrelsesmedlem, Helena Rudolph, blandt årets Talent 100

29. april 2019
Bestyrelsesmedlem, Helena Rudolph, blandt årets Talent 100

Bestyrelsesmedlem i Dansk Live, Helena Dorthea Rudolph, er blevet udråbt af Berlingske til at være blandt årets 100 største talenter i det danske erhvervsliv.

I forbindelse med Dansk Lives generalforsamling i begyndelsen af april blev Helena Dorthea Rudolph valgt ind i Dansk Lives bestyrelse. Nu har Berlingske løftet sløret for deres bud på de 100 mest lovende talenter i dansk erhvervsliv, og heriblandt var Helena.

Helena, der i dag er Commercial Director i Down The Drain Group, som blandt andet står bag Tinderbox og Northside Festival, har en baggrund hos Legoland. I Berlingskes portræt af Helena udtaler Niels Henrik Juul, der er salgs- og marketingdirektør i Legoland:

“Helena er energisk og har et godt øje for det kommercielle. Hun er selvstændig og er meget detaljeorienteret. Hun er god til at udfordre status quo, og hun tager uopfordret teten og gør så meget, hun kan, for at sikre succes”.

I artiklen udtaler Helena, at opskriften på succes ligger i at opbygge et godt team, der kan supplere og komplementere hinanden. Hun udtrykker også vigtigheden af, at de ansatte føler ejerskab over de projekter, der udføres i teamet:

“Jeg bryder mig ikke om micro management, og det er vigtigt for mig, at mine medarbejdere kan selv. Jeg vil gerne klæde mine medarbejdere så godt på som muligt og hjælpe dem med at udvikle deres talent. De skal føle ejerskab over de projekter, de laver, og de skal have lov til at følge dem til dørs”, siger Helena.

Det er 16. år i træk Berlingske sætter fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet.

Læs mere om årets udråbte talenter her.

Læs mere om Talent 100 her.